Ryzen 5 2600X stokta kalır mı?

mertsinmaz

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU : Ryzen 5 5600
GPU : RTX 2060S
MEM: 32 GB 3600MHZ
STO: 2 TB M2 SSD + 500 GB SSD
PSU : 650W80+
DSP: 144HZ
Sizce yıl başından sonra Ryzen 5 2600X stokları kalır mı?
Fiyatlar aşağı yukarı ne olur sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok sorunu yaşanmadı bu zamana kadar, sonrasında da yaşanmaz.

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için :)

Stok sorunu olması için fiyatların normalin çok altına düşmesi gerekir. Piayasada şuan öyle bir fiyat düşmesi olacağını sanmıyorum.

Intel'in fiyat politikası yüzünden AMD'ye geçenlerin ya da AMD kullanacak olanların sayısı gittikçe artıyor. O sebepten ötürü acaba kalmayacak mı diye soru işaret oluştu kafamda, para biriktiriyorum almak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız şu sıralar AMD işlemciler daha çok tercih ediliyor ancak bir çok alışveriş sitesinde aradığınız işlemci mevcut. Umarım en kısa zamanda istediğiniz işlemciyi alırsınız.

Haklısınız şu sıralar AMD işlemciler daha çok tercih ediliyor ancak bir çok alışveriş sitesinde aradığınız işlemci mevcut. Umarım en kısa zamanda istediğiniz işlemciyi alırsınız.
İtopyada kalmamış stok :D

Nisan-Mayıs aralığında AMD Ryzen 2 çıkacak 7nm o da değerlendirilebilir.
Evet o konuda haklısınız fakat mevcut intel işlemci ve anakartımı sattım amdye geçicem 1 haftadır bilgisayarsızlık çok koyuyor :D Nisana kadar nasıl beklerim bilemiyorum o yuzden elime para geçer geçmez 2600x almayı düşünüyorum zaten ileriye dönük bir işlemci olduğu için fazlasıyla bana yeteceğini düşünüyorum görüşünüz için teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı