Öncelikle merhaba. Toplayacağım sistemin asıl amacı yazılım için ve 2. İşletim sistemi olarak hackintosh kullanmayı düşünüyorum ve oyuncu monitörü almayı düşünmüyorum. OC yapmayı düşünmüyorum bu yüzden soğutucu almayacağım kasaya ekstra fan ekleyeceğim.
Bu sistem hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? Sizce değiştirmem gereken bir parça var mı? Kasa olarak Corsair Carbide CHAMP/SPEC-04 bu modelide tercih edebilirim 600W 80+ güç kaynağı ile birlikte satılıyor.
Ben eski bir internetcafe işletmecisiyim. Kendimde senin gibi Ryzen 2600x sistem topluyorum. Bunu alıyorsan anakart bence x470 alsan yeter. Ona vereceğin parayıda güç kaynağını 700 yada 750w alabilirsin. Kasada bende kararsızım alanlara bakmakla yetiniom ekran kartı Sapphire 590nitro al bence zaten paraya kıymışsın. Yanlış bilmiosam asus roglar çok ses çıkarıyor diye videolarda bahsediolar hatta arkadaşımın biri bana ucuza satayım diyor yok kalsın dedim oda aynı şeyden şikayetçi. Tabi ses bana göre önemli değil ama yeni alacağım için biraz iyi olsun istiyorum. Güzel bilgisayar toplayınca performansı hakkında bir kaç yorum atarsın umarım