Sudo
Kilopat
Parçalara karar verdim ancak uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Bilindik sorunlar var mı? Gibi soruların cevabını aramak için bu konuyu açtım.
Yukarıda belirttiğim ekran kartı, anakart ve işlemci birlikte tam performans verir mi ve dengeli midir? GTX 1060 ve Ryzen 2600x ile oluşturulmuş bazı sistem videolarını Youtube üzerinden izledim. Ancak merak ettiğim;
Dolar kuru malum sistem parça fiyatları bir hayli yüksek. Bu yüzden aldıktan sonra bir sorun yaşamamak için önce Technopat ailesine sorma gereği duydum.
Teşekkürler.
- - Anakart: MSI B450 Tomahawk
- - işlemci: Ryzen 2600X ( + Anakart = 2382 TL)
- - Ekran kartı: MSI GTX 1060 Gaming X 6G (2193 TL)
- - Kasa&PSU: Gigabyte Sumo Y 700w - 887 TL
Yukarıda belirttiğim ekran kartı, anakart ve işlemci birlikte tam performans verir mi ve dengeli midir? GTX 1060 ve Ryzen 2600x ile oluşturulmuş bazı sistem videolarını Youtube üzerinden izledim. Ancak merak ettiğim;
- Sanırım kasa biraz eski bir model ve içerisinde gelen PSU Cougar 700w 80+. Yeterli midir yoksa belirttiğim fiyata daha uygun ve güncel bir kasa ve PSU bulabilir miyim?
- Bilindik sorunlar var mı? Örneğin X370 ve B350'yi 2.jenerasyon Ryzen işlemciler ile kullanmak (BIOS update) sorunlu. Mavi ekran sorunları gibi.
- Sistem parçalarını ayrı ayrı alıyorum. Ekipmanları birleştirirken başka kablo ihtiyacı doğar mı? Yoksa sıfır kutularından çıkarken zaten gerekli kablolar dahil edilmiş midir?
Dolar kuru malum sistem parça fiyatları bir hayli yüksek. Bu yüzden aldıktan sonra bir sorun yaşamamak için önce Technopat ailesine sorma gereği duydum.
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: