Ryzen 5 2600X ve GTX 1070 sistem toplama

Aklımdan geçmedi değil, ancak bütçeyi çok aşmak istemedim açıkçası.

Kasanın içerisindeki PSU'nun modelini göremedim. Sizin bilginiz var mı? Tahmin ettiğim PSU mu diye merak ediyorum.
Onu bende merak ediyorum, öncelikli olarak satıcıyla PSU hakkında bilgi alınması faydalı olacaktır. Aklınızda hangi PSU var @Oreki ?

İtopya vatan hepsiburada bu üçü olduğu sürece sıkıntı yok birde almadan önce toptancı tanıdıklar var onlarada fiyat soracağım eğer toptancı tanıdıklardanda indirim yaparsam konuda tekrar belirtirim şimdilik bu bütçeden olsun

Hocam bu kartı almak yerine bende şu an 500gb HD 128GB ssd var bu bana sistemin 6 ay parasını ödeyene kadar yeter gibi duruyor. M2 ssd ve hd sonradan eklesem daha güzel bir kart koysam olur mu?

Hocam bu kartı almak yerine bende şu an 500gb HD 128GB ssd var bu bana sistemin 6 ay parasını ödeyene kadar yeter gibi duruyor. M2 ssd ve hd sonradan eklesem daha güzel bir kart koysam olur mu?

Eğer hali hazırda HDD ve SSD varsa, 1070Ti koyabilirsiniz.

Anladım. Aslında ilk attığım fotoğraftaki sistemi almayı düşünüyordum. Başka yerlerde paylaştım ve yöneticiler "bu işlemcide sucuk mu pişecek" "B350 alınır mı o işlemciye" gibi yorumlar yönetici tarafından geldi. Endişe ettiğim için garanti olsun diye buraya sormak istedim. Bu yorumlar gibi sorun çıkartır mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…