cgrertgrl
Decapat
Merhaba arkadaşlar.
Kendime görsele hitap edecek, performanslı bir sistem toplamak istiyorum. Dün açılan bir konudaki tavsiyelere istinaden Msi GTX 1070TI satın aldım. Sistemin diğer parçaları için ise 11.11 ve 23.11 indirimlerini beklemeyi düşünüyorum. Kasa ve monitör dahil 10,000 - 11,000 gibi bir bütçe ayırabilirim.
Aklımdaki sistem şu şekilde;
@HolyStinger'in konusunda tavsiyede bulunduğunuz GTX 1070TI'dan 2900 TL'ye dün gece bir adet satın aldım.
RAM konusunda kararsızım. Gskill Trident Z görsel olarak çok hoşuma gidiyor ancak uygun fiyatlı bulamıyorum. RGB'li RAM tavsiyelerinizi bekliyorum. 2600X için 3000-3200 MHz seçimini hangisinden yana yapmalıyım?
SSD konusunda tamamen kararsızım. Ayrıca evde 3 adet harici HDD var. Sisteme HDD eklemek yerine SSD kapasitesini artırmak ne kadar mantıklı olur?
Kasa olarak şeklini çok beğendiğim NZXT H500i modelinin beyaz rengini alacağım.
Kasa ve PSU konusunda merak ettiğim ve kafama en çok takılan konuya geliyorum.
Kasanın içinde sleeve kablo kullanarak görüntüyü güzelleştirmek istiyorum. Satın aldığım ekran kartı 6+8 pinli sokete sahip. QPBilişimde satılan Phanteks sleeve kablolardan alıp kullanmak istesem PSU seçimini nasıl yapmalıyım? Modüler PSU alıp sleeve kabloyu doğrudan PSU ya mı takacağım yoksa yarı modüler/standart bir PSU alıp onun kablolarına ek mi yapacağım? Ayrıca PSU önerilerinizi bekliyorum.
Kendime görsele hitap edecek, performanslı bir sistem toplamak istiyorum. Dün açılan bir konudaki tavsiyelere istinaden Msi GTX 1070TI satın aldım. Sistemin diğer parçaları için ise 11.11 ve 23.11 indirimlerini beklemeyi düşünüyorum. Kasa ve monitör dahil 10,000 - 11,000 gibi bir bütçe ayırabilirim.
Aklımdaki sistem şu şekilde;
- Ryzen R5 2600X
- Msi B450 Tomahawk
- Msi GTX 1070TI Gaming (Satın alındı)
- 8x2 RAM
- 1 TB Seagate Barracuda HDD
- 120 ya da 240 GB SSD
- NZXT H500i
- PSU konusunda herhangi bir fikrim yok.
@HolyStinger'in konusunda tavsiyede bulunduğunuz GTX 1070TI'dan 2900 TL'ye dün gece bir adet satın aldım.
RAM konusunda kararsızım. Gskill Trident Z görsel olarak çok hoşuma gidiyor ancak uygun fiyatlı bulamıyorum. RGB'li RAM tavsiyelerinizi bekliyorum. 2600X için 3000-3200 MHz seçimini hangisinden yana yapmalıyım?
SSD konusunda tamamen kararsızım. Ayrıca evde 3 adet harici HDD var. Sisteme HDD eklemek yerine SSD kapasitesini artırmak ne kadar mantıklı olur?
Kasa olarak şeklini çok beğendiğim NZXT H500i modelinin beyaz rengini alacağım.
Kasa ve PSU konusunda merak ettiğim ve kafama en çok takılan konuya geliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: