Parçalar uyumlu, güzel sistem olmuş. Ancak işlemci konusunda Tray, güncellik vs. konularda bilgim yok. 2600x olabilir. Belki 3600 daha iyi olabilir.Ben başka bir forum sitesi üzerinden yardım alarak şöyle bir sistem topladım ve sipariş verdim. Konuya hakim arkadaşlar parçaların uyumuna bakarak daha performanslı hale getirilir yardımcı olabilir mi?
Eki Görüntüle 471617
Parçalar uyumlu, güzel sistem olmuş. Ancak işlemci konusunda Tray, güncellik vs. konularda bilgim yok. 2600x olabilir. Belki 3600 daha iyi olabilir.
Maksimum bütçeniz ne kadar hocam?
Aradaki fiyat farkı çok değilse 3600 tercih edilebilir.Anakart konusunda umarım uygun fiyatlıdır.İnternet fiyatlarına bakarsak en ucuz x570 anakartla arasında sadece 300tl var.Fiyat-Performans oranını kendinize göre ayarlarsınız.
An itibariyle 3600x 1290tl--trendyol
Gigabyte x570 Ud --- 1127tl--incehesap
AMD Ryzen™ 5 3600 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Fansız | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram - TF1D416G3000HC16CDC01 - incehesap.com (X2)MSI B450-A Pro MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Axle GeForce GTX1660 Super 6GB 192Bit GTX 1660 Super GDDR6 Ekran Kartı - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Bu sistemi almanızı öneririm, F/p parçalar seçtim sizi asla üzmez.Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam performans olarak hemen hemen aynı değil mi hocam?Gigabyte 1660 Super OC yerine üzerine az daha ekleyip 1660Ti modelini alabiliyorsun.
MSI GeForce GTX1660Ti ARMOR 6G OC GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce GTX1660Ti ARMOR 6G OC GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com