Ryzen 5 2600X ve GTX 1660 Super sistem toplama

hocam normalde ekran kartı rc 590, anakart gigabyte b450m s2h idi. Bunlarla 800 TL düşüyordu fakat anakartı ileriye dönük seçtim. rx 590 nitro plusada güvenmedim.İşlemci ikinci el bulurum zamanla değiştiririm.
On numara olmuş hocam.Sistem gayet güzel ve stabil tek sıkıntı o SSD ısınıyor deniyor araştırıp al benim bilgim yok sadece okuduğum kadarıyla söylüyorum.

On numara olmuş hocam.Sistem gayet güzel ve stabil tek sıkıntı o SSD ısınıyor deniyor araştırıp al benim bilgim yok sadece okuduğum kadarıyla söylüyorum.
Hocam sx8200 pro alacaktım xpg nin 70 TL daha ucuzdu ama bu ışıklı mışıklı diye bunu aldım Isındığını bilmiyorum inanın. Birde bu anakart ileriye dönük iyimidir sence?

Hocam sx8200 pro alacaktım xpg nin 70 TL daha ucuzdu ama bu ışıklı mışıklı diye bunu aldım Isındığını bilmiyorum inanın. Birde bu anakart ileriye dönük iyimidir sence?
Anakartın çok iyi uzun yıllar götürür. Valla ben hepsi burada da bir yorumda görmüştüm bakıp atıcam bir tanesi 85 dereceleri görüyor diyordu.,
Adata XPG Spectrix S40G 256GB Yorumları
Buldum.

Anakartın çok iyi uzun yıllar götürür. Valla ben hepsi burada da bir yorumda görmüştüm bakıp atıcam bir tanesi 85 dereceleri görüyor diyordu.,
Adata XPG Spectrix S40G 256GB Yorumları
Buldum.
sırf ısjnmasın diye masaüstü aldım şimdide bu ısınıyorsa alır duvara vururum Baktım da hocam sadece bir kişi öyle demiş. Artık nasıldır bilmiyorum. Eğer kötüyse sinerji yi arayıp değiştireyim hocam. varmı performansı yüksek m2 ssd tavsiyen?

Corsair MP510 olabilir ben de şu an XPG kullanıyorum şu anki SSD'imden memnunum ama çok olmadı alalı sistemi.

Ama şekil duruyor ya xpg S40G hocam. İnşallah sıkıntı çıkmaz eğer çıkarsa ne yapacam bilmiyorum
İnşallah samsung evo 860 da çok öneriliyor. Ama sistemin güzel hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

İnşallah samsung evo da çok öneriliyor. Ama sistemin güzel hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Allah razı olsun hocam. Şu ssd işi kafamı kurcaladı ben bi araştırim hala montaj sürecinde yazıyor. Olmadı değiştiririm.

Birde bu fiyatlara yakın adamlar rx 5700 sistem diziyor hocam ben yalnış mı yaptım?

Ben fiyatını şimdi gördüm 6500 TL ye tabi daha iyisini toplanabilir. Şöyle ki:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…