Ryzen 5 2600X ve GTX 1660 Super sistem toplama

Hocam benim parçalarım kalite olarak iyi değil mi o sisteme göre? Bildiğini için soruyorum
SSD değişirsin. Kasanda daha iyi. RAM kalite olarak pek fark olduğunu düşünmüyorum CL 1 değer pek bir şey değiştirmeyecektir. Anakart olarak senin seçtiğin tabi iyi ama işte işlemci gücünden ekran kartından biraz feragat ediyorsun gibi. Yani ince hesap dışında itopya sinerji gibi yerlerde yine hazır daha iyi sistemler var. Bakayım hatta ben onlara.

1660 super 1660Ti modeline göre daha iyi bir kart ilk versiyonların üstüne yeni çıkmış daha yüksek performanslı ve güncel bir kart neden Ti model alsın ki.

Hocam sistemin siparişini verdim eğer parça değiştirmek istersem çok zamanım yok

Hocam sistemin siparişini verdim eğer parça değiştirmek istersem çok zamanım yok
Şimdi topladım ben 7K tuttu aslında iyi sistem parça kalitesi olarak iyi çünkü diğer türlü anakarttan sağdan soldan kısmak zorunda kalıyoruz ben black friday zamanı topladığım için vatanda KDV indirimi vardı çok fark etti şu an böyle oluyor sistem. Bende kendim topladım çünkü hazır sistemlerde illaki bir yerden kısıyorlar.

galiba ekran kartını yükseltmek için diğerlerinden kısmak lazım oda benim işime gelmez. Neyse böyle iyi ya artık ne çıkarsa

Sistem güzel. Bu kadar para ödeyeceksiniz R5 3600 - 1660Ti düşünün.
Valla hocam bende parçalardan kısayım derken elim gitmedi Anakart pahalı, ssd pahalı oldu bi baktım 5700 parasına 1660 super çıktı ortaya
Birde hazır sistemlere baktımda anakart olarak hep 392 tllik gigabyte b450 m s2h koymuşlar. Benim kafadan anakart 300 TL pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…