Ryzen 5 2600X Ve GTZ 1060 6 GB ile Sistem Toplama

tugi08

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar,
Toplamakta olduğum sistem aşağıda yazdığım şekildedir. Sistem hakkında görüşleriniz nelerdir? Sistemde ekleyip çıkarılması, değiştirildiği taktirde daha iyi olacak dediğiniz parça var mıdır? Böyle bir sistemde işlemci soğutucusu olarak ne alırdınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Anakart : Gigabyte X470 AORUS Ultra Gaming (x470 ultra gaming ) (ALINDI)
Ekran Kartı :
Zotac GeForce GTX 1060 AMP ( Zotac Gtx 1060 6Gb )
İşlemci : Amd Ryzen 5 2600X ( Ryzen 5 2600x )
Ram : Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 (Corsair 2x8 3200mhz)
SSD : Samsung MZ-V7E250BW 970 EVO Interne SSD 250 GB NVMe M.2 (Samsung 970 Evo Nvme M.2) (ALINDI)
Kasa :
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MidT ATX MESH ÖN PANEL PENCERELİ SİYAH KASA ( Cm Mb511 ) (ALINDI)
Güç Kaynağı :
COOLER MASTER VANGUARD 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI (Vanguard V750) (ALINDI)
Ekran :
MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms ( Msı Optix MAG241C ) (ALINDI)
İşlemci Soğutucu :
?

Sistemi ne için kullanıcaksınız onu belirtirseniz ona göre yorum yapılabilir. Birde monitörü hepsiburadadan mı aldınız?

Sistemi ne için kullanıcaksınız onu belirtirseniz ona göre yorum yapılabilir. Birde monitörü hepsiburadadan mı aldınız?

Günlük kullanım ve oyun için. Evet, hepsiburada'dan aldım. Gönderilmesini bekliyorum.

Sistem güzel. Bence İşlemciniz böyle kalsın. Ekran kartınızı GTX 1070 yapın. Pişman olmayacaksınız...

Bu monitör indirimdeyken bende alacaktım ama çok fazla ölü piksel şikayeti olduğunu gördüm ve şüpheye düştüm. Ürünü aldığınızda test edin kesinlikle bu yüzden sordum. Sistem için ise anakart fazla bile olmuş ama ekran kartını bir tık daha artırırsanız sizin için daha iyi olacaktır. Ekran kartında en kötü RX 580 yada 590 tercih edin. Ancak anakartı iade şansınız varsa B450 bir anakart alıp ekran kartını 1070 - 1080 olarak yükseltmenizi tavsiye ederim.

Öncelikle tavsiye için teşekkürler. Anakartı Yurt dışından aldım, değişme durumum yok malesef. Ekran kartı olarak 1070'i düşüneceğim henüz almadım. Evet, monitör için o yorumları bende gördüm fakat olumlu mesajlarda mevcut. Geldiğinde test edip buradan sizinle de paylaşırım.

İşlemci sogutucuya ihtiyacınız yok ama keyfi olarak sıvı sogutucu alabilirsiniz tabi. r7 2700x kullanıyorum render işleri için ve 65-70 dereceyi geçmiyor stok sogutucu ile.

İşin içine render girmeyecekse rx580-590 daha makul olabilir. VRAM olarak daha üst sonuçta.

Kasa seçimine de değineyim, ben de aynı kasayı kullanıyorum. Gayet ideal. Ön tarafın mesh yapıda olması güzel.

Ram, ssd, anakart için bir şey demeye gerek yok

Güle güle kullanın.

Evet kasa için yapılan yorumlar oldukça güzeldi. Geldiğinde ilk bakış olarak sevdim ama henüz sistemi kuramadığım için deneyemedim hava sirkülasyonu vs. Sizden kasayı kullanan biri olarak iyi olduğunu duymak insanın içini rahatlatıyor )

Merhaba, benim sistemim de seninkiyle benzer. Kasa Phanteks P350x, ekran kartı Gtx 1070, güç kaynağı evga. Gayet memnunum sistemden üzmez seni, yaza doğru nzxt x62 sıvı soğutma alabilirim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…