Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. QP Bilişim'den aşağıda belirttiğim sistemi herhangi bir sıkıntı yaşamazsam yarın satın alacağım. Açmış olduğum konudan birçok adet bulunduğunun farkındayım ancak forumda bilgi dağıtmayı seven arkadaşlardan istifade aynı konudan bir tane daha açıyorum.
Ekran Kartı
ASUS Dual GeForce RTX 2060 OC 6GB 192 Bit Ekran kartı 3370Tl
Anakart
MSI B450M-A PRO MAX DDR4 4133MHz (OC) AM4 ATX Anakart 550Tl
Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) 3000Mhz DDR4 CL16 Siyah Ram 610Tl
SSD
Corsair Force MP510 240GB NVME M.2 SSD (3100MB/s Okuma - 1050 MB/s Yazma) 500Tl
Güç Kaynağı
Cooler Master MWE 550W 80+ Güç Kaynağı 360Tl
Kasa
MSI MAG Forge 100M Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası 530Tl
Hdd
Seagate 1Tb 7200RPM 64MB Cache 350Tl
Sistemde değiştirmeyi düşündüğüm birkaç şey var. Bunlar ekran kartının ASUS Dual Evo mu yoksa MSI Gaming Z modelinin olması mı? PSU'nun sisteme tam performans verebileceği mi? Sonuç olarak 8000TL bandında daha iyi bir sistem toplanabilir mi? 3 gündür deliler gibi sistem araştırıyorum yarın noktayı koymak istiyorum. Sağ olsun forumumuz oldukça yararlı bilgiler kazandırdı. En başta RX 5700 XT Mech modelini tercih etmemi engelledi. Yanı sıra işlemci Multipack yani kutusuz olacak bir sorun teşkil eder mi? Fiyatların bazıları uygun gelebilir cidden azımsanmayacak derecede güzel fiyat politikaları var. Önerileriniz nedir? Not sadece oyun oynayacağım yayın vs. yok.