Ryzen 5 2600X ve RTX 2060 sistem toplama

pilgrimage

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar , aşağıdaki sistemi topluyorum. Anakart konusunda çok kararsız kaldım. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.Ürünlerden 1 TB SSD'yi Amazon.de üzerinden kasayı Türkiye'den diğerlerini Amazon.com üzerinden sipariş edeceğim.Sadece anakart kaldı.

Teşekkürler.

En son Topladığım su sekilde;

Kasa'yı Türkiye'den alacağım 7500 Tl mal olacak. Kredi Kartındaki Kurları Ziraat yüksekten alırsa oda 200 Tl'den ordan girebilirim :) 7700 Tl. Umarım güzel bir kasa toplamısımdır. Görüşleriniz ve önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Öncelikle belleklerin markasını değiştirin bence. Madem 2600X alacaksınız ve ilerde uzun süre bu işlemciyi kullanmayı düşünüyorsanız B-450 bir anakartta olabilir. Ayrıca işlemciyi değiştirseniz bile B-450 yine sıkıntı çıkarmayacak. SSD olarakta Samsung seçmek bana daha mantıklı geliyor. Önereceğim anakart MSI B-450 Tomahawk ve önereceğim bellekler ise Corsair Vengeance LPX (2x8) 3000 MHz CL 15. Son bir şey daha eklemek istiyorum eğer fiyat çok fark etmiyorsa ekran kartında MSI Gaming Z’ye göz atın derim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı