Ryzen 5 2600X ve RTX 2060 uyumu

Darboğaz yaşamazsınız fakat yaşasanızda bu sizi rahatsız etmez ki. Darboğaz sadece ekran kartına yapılan para israfı olur. Oyuncuyu rahatsız edecek bişey değildir.
Şuan için yapamıyorum 550w yeterli derecedeyse. İlerleyen zamanda 650w yapacağım kısmetse zaten.
PSU marka modeli nedir?

Darboğaz yaşamazsınız fakat yaşasanızda bu sizi rahatsız etmez ki. Darboğaz sadece ekran kartına yapılan para israfı olur. Oyuncuyu rahatsız edecek bişey değildir.

PSU marka modeli nedir?
Corsair VS550W 80+

Hiçbir şekilde darboğaz olmaz hatta çok iyi bir seçim hayırlı olsunn

Evet arkadaslar son olarak R5 3600, MSİ Gaming Z RTX 2060, MSİ B450 Gaming Plus Max,Corsair 2x8 3200Mhz,Corsair VS 550W 80+,Corsair Carbide Spec Delta, G213, AOC C24G1, Seagate 1TB 7200Rpm, Samsung 860 Evo 250Gb sistemimi topladım şuan UEFI usb mi hazırlıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler. Umarım sizlerde gönlünüze göre parçalara kavuşursunuz. İyi forumlar.

Hayırlı olsun.

Bilgisiyarı kullanmaya başalayınca yeni bi konu açarmısınız acaba performansı ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…