Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 24 Eylül 2019 #1 Aşağıdaki sisteme UPS önerisi istiyorum. Sisteme yetecek ve kaliteli bir ürün olması gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum. R5 2600X RTX 2070 16 GB RAM 240 GB SSD 650W 80+ PSU ASUS TUF B450 PLUS MSI MAG241C
Aşağıdaki sisteme UPS önerisi istiyorum. Sisteme yetecek ve kaliteli bir ürün olması gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum. R5 2600X RTX 2070 16 GB RAM 240 GB SSD 650W 80+ PSU ASUS TUF B450 PLUS MSI MAG241C
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 24 Eylül 2019 #3 SinlessBeliaL dedi: Bütçe ? Genişletmek için tıkla... Sisteme yetecek, F/P ürünü ve kaliteli bir marka olması yeterli. Belli bir bütçem yok ama mümkün olduğunca ucuz olması kâfi. SinlessBeliaL dedi: Bütçe ? Genişletmek için tıkla... Sisteme yetecek, F/P ürünü ve kaliteli bir marka olması yeterli. Belli bir bütçem yok ama mümkün olduğunca ucuz olması kâfi.
SinlessBeliaL dedi: Bütçe ? Genişletmek için tıkla... Sisteme yetecek, F/P ürünü ve kaliteli bir marka olması yeterli. Belli bir bütçem yok ama mümkün olduğunca ucuz olması kâfi. SinlessBeliaL dedi: Bütçe ? Genişletmek için tıkla... Sisteme yetecek, F/P ürünü ve kaliteli bir marka olması yeterli. Belli bir bütçem yok ama mümkün olduğunca ucuz olması kâfi.
SinlessBeliaL Centipat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 8 24 Eylül 2019 #4 Hielaph dedi: Sisteme yetecek, F/P ürünü ve kaliteli bir marka olması yeterli. Belli bir bütçem yok ama mümkün olduğunca ucuz olması kâfi. Sisteme yetecek, F/P ürünü ve kaliteli bir marka olması yeterli. Belli bir bütçem yok ama mümkün olduğunca ucuz olması kâfi. Genişletmek için tıkla... 1000V altına inmemen yeterli(Daha düşük voltajlar genelde akü değişimini çabuk istiyor), gerisi seçeceğin markaya ve bütçene bağlı. Aşırı kompleks ürünlerde var fakat bence gereksiz.
Hielaph dedi: Sisteme yetecek, F/P ürünü ve kaliteli bir marka olması yeterli. Belli bir bütçem yok ama mümkün olduğunca ucuz olması kâfi. Sisteme yetecek, F/P ürünü ve kaliteli bir marka olması yeterli. Belli bir bütçem yok ama mümkün olduğunca ucuz olması kâfi. Genişletmek için tıkla... 1000V altına inmemen yeterli(Daha düşük voltajlar genelde akü değişimini çabuk istiyor), gerisi seçeceğin markaya ve bütçene bağlı. Aşırı kompleks ürünlerde var fakat bence gereksiz.