Ya sadece lol yayını yapacağım için ekran kartı fazla önem vermemeye ÇALIŞIYORUM ileride 2060 takacağım zaten sisteme. Teşekkür ederim hocamk.b ama o fiyata o sistem çok pahalı buradan 16 gb a yükseltme yaptım içinde rx 590 ve 2600 var rx 590 rx570 +31% daha güçlü işlemcide 2500x den güçlü içinde ssd ve hdd ekledim ve sistem toplam
5.066,63 küsür oldu tabi bu monitörsüz isterseniz ekleyebilrisiniz 1500 tl alsanız herhalde 6600 gibi birşey yapıyor senin sisteme göre hem daha iyi ve ucuz daha çok araştır derim içine sıvı soğutucu alabilrisn o.c yapmayacaksan gerek yok stock fan yetiyor zaten
inceleme benchmark test karşılaştırma
tabi daha iyi sistemler var ama ben aceleyle bir tane iyi bulup seçtim hazır sistemlere bak derim
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
kardeşim dediğimi anlamadın heralde sen o sisteme monitör dahil 7559 tl veriyorsunYa sadece lol yayını yapacağım için ekran kartı fazla önem vermemeye ÇALIŞIYORUM ileride 2060 takacağım zaten sisteme. Teşekkür ederim hocam
aynen doğru söylüyorsun ama adam anlamıyorDostum o fiyata monitörlü 2060 sistem toplarsın unlostu boşver başka kasa satan sistemlere git hazır kasalar RTX 2060’lı 6200 TL civarı 144HZ monitör 1300 TL toplam 7500 TL
Dostum o zaman bana Bi sistem hazırlaya bilirmisin? Zahmet olmasa sevinirim yaniDostum o fiyata monitörlü 2060 sistem toplarsın unlostu boşver başka kasa satan sistemlere git hazır kasalar RTX 2060’lı 6200 TL civarı 144HZ monitör 1300 TL toplam 7500 TL
Buradaki linke tıklayınız. Bu sisteme girdiğinde ekleme kısmına gel orada bellek kısmına adata 3000mhz 2x8 RAM’ i seç. Bundan sonra monitörü siteden 1400 TL civarında kavisli VX2458-C modeli var VİEWSONİC’ in ondan alabilirsin. SSD kısmına gelerek 240 GB SSD seç bunlar 7500 TL tutuyor istersen bütçen daha düşük ise bellekten kısabilirsinDostum o zaman bana Bi sistem hazırlaya bilirmisin? Zahmet olmasa sevinirim yani
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.