Ryzen 5 2600X ve RX 570 sistem toplama

SanjiTr

Decapat
Şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı? Bütçem sınırlı ona göre

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistem de o ekran kartına 2600x fazla. 2600 al ekran kartı için de ikinci el RX580 8GB alırsan o zaman adama benzer biraz sistemin.

Kasa falan almayacakmısın?
soğutma sistemi güzel olan bir kasa da alacağım tabiki de önce bir ana bileşenleri oturtayım istedim
Güzel sistem de o ekran kartına 2600x fazla. 2600 al ekran kartı için de ikinci el RX580 8GB alırsan o zaman adama benzer biraz sistemin.
2600x almamın nedeni ekran kartını ilerde değiştiririm diye şimdilik bu bu kart 2-3 sene idare etsin yeter bana, bir de 570 ile 580 arasında ciddi bir performans farkı yokmuş diye duydum onun yerine bi 8 gb ram daha eklesem daha iyi gibi geliyor bana

Valla kardeşim ileride değiştireceğim dediğin kart 2080 ve 2080TI değilse hiç paranı boşa harcama. 2600 al geç. Ramini arttır veya yüksek MHZ değerli Ram al. Anakartını daha güncel model yap kaliteli bir kasa al vesaire ama dediğim gibi ileride 2070'e kadar 2600 seni çok rahat taşır. Onun üstündeki ekran kartlarını ancak Intel rahatlıkla doyurabilir. O yüzden dikkatli ol derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…