Diğer konunuza yazdığım mesajı tekrar yazıyorum 8300 TL ye RX 580 li bir PC almak gibi bir hata yapmayın. Vatan'dan alma sebebiniz montaj ise videolara bakarak öğrenebilirsiniz aman aman zor bir şey değil. İnternetten alışverişe güvenmiyorsanız mağazaları biraz araştırın hepsi gayet iyi satıcılardır. ''Farklı Sitelerden alabilirseniz size önerim şöyle olur;
Bu sistemi satın alacak mısınız ? Şakamı yapıyorsunuz? Bu bütçe ile performans en kötü sistem. Vatan'dan alıyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz. Benin topladığım sistem kesinlikle alınmalı.
Ben bekleyin taraftarlarından değilim ama black fridayi(23 Kasım) veya n11'in 11.11 indirimlerini bekleyebilirsiniz. Hepsiburada.com'da 2 gün önce çok güzel indirimler vardı keşke kaçırmasaydınız. @Travis nickli arkadaşın verdiği sistemde hdd yok.
teşekkür ederim freesync özelliği için rx 580 istiyordum fakat bunu da değerlendireceğim çok fps farkı olurmu oyunlarda pubg vs csgo oynuyorum genellikle
Bende rx 580 nitro+ kullanıcısıyım merak ediyorsan bana sorabilirsin oyunların fps sonucunu istediğin ayarda söyleyeyim. Ama tavsiyem o fiyata arkadaşların dediği sistemden alman 1070,1070ti le rx580 arasında çok fark var