Diğer konunuza yazdığım mesajı tekrar yazıyorum 8300 TL ye RX 580 li bir PC almak gibi bir hata yapmayın. Vatan'dan alma sebebiniz montaj ise videolara bakarak öğrenebilirsiniz aman aman zor bir şey değil. İnternetten alışverişe güvenmiyorsanız mağazaları biraz araştırın hepsi gayet iyi satıcılardır. ''Farklı Sitelerden alabilirseniz size önerim şöyle olur;
Anakart yerine msi b450m bazooka koydum ryzen 2600x yerine 2600 koydum 3200mhz ramleri 8x2 yaptım şimdi daha iyi midir (itopya üzerinden 3000mhz ram almıştım 550 küsüre stokta olmayan ürünleri satmaya çalıştıkları için özür olarak 3200mhz yollayalım efendim dediler ram o yüzden yüksek)
Bende rx 580 nitro+ kullanıcısıyım merak ediyorsan bana sorabilirsin oyunların fps sonucunu istediğin ayarda söyleyeyim. Ama tavsiyem o fiyata arkadaşların dediği sistemden alman 1070,1070ti le rx580 arasında çok fark var
Pubg 1920/1080 de oynarım muhtemelen ultrada kaç fps alıyosunuz veya sizin oynadığınız ayarlar varsa onda kaç fps alıyosunuz
Cs go varsa en düşükte oynarım alışkanlıktan en düşükte kaç fps verir
Cevap verirseniz çok minnettar kalırım efendim
Merhaba efendim şu ekran kartını alsam vergisini de hesapladım toplam 3100 küsür tl ye denk geliyor size amazondan ekran kartı alınır mı https://www.amazon.com/ASUS-GeForce...1080+strix&dpPl=1&dpID=51JaCX3Oe1L&ref=plSrch
Bu sistemi satın alacak mısınız ? Şakamı yapıyorsunuz? Bu bütçe ile performans en kötü sistem. Vatan'dan alıyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz. Benin topladığım sistem kesinlikle alınmalı.
Bugün 7000 TL ile 1070 sistem toplamaya çalışıyorum, elimde 8 GB 3200 MHz RAM var
Ekran kartı olarak İtopyadan ASUS 1070 ROG STRIX OC almayı düşünüyorum. Geri kalan parçaları 4000 TL bütçe ile yardımcı olabilir misiniz?
(Rog STRIX 1070 3.000 TL.)
Monitörüm Viewsonic XG202.
Pubg 1920/1080 de oynarım muhtemelen ultrada kaç fps alıyosunuz veya sizin oynadığınız ayarlar varsa onda kaç fps alıyosunuz
Cs go varsa en düşükte oynarım alışkanlıktan en düşükte kaç fps verir
Cevap verirseniz çok minnettar kalırım efendim
Genelde bu ayarlarda oynarım ortalama 90-140 arasında fps. Ağırlıklı olarak 100 küsür. Bazende 75 fps ye sabitliyorum gayet güzel oluyor altına pek inmiyor
Cs Go'da ayarları en düşüğe alınca fps yükselmiyor düşüyor daha çok Genel olarak bu orta ayarlarda da diğer haritalarda ortalama 200 in altına hiç inmeden 200-300 arası yer yer geçtiği oluyor. 200 in altında görmedim hiç
Resimleri çekerken ekran kartı fanı %45 de çalışıyordu ses olarak çok az hafiften. %55-%60 fan hızından sonra biraz sesi artıyor ama ses rahatsız edici düzeyde değil.