Bu sistemi topladım, sizce nasıl?
Bütçem 75 Hz Monitör almaya yetti, iyi midir bu marka ve bu monitör?
Parçalar hakkında fikriniz nedir?
Şimdiden teşekkür ederim.
16gb RAM yap ne olursa olsun 8 yetmiyor. Ekran kartını da 1060 6 GB yap. Rx590 1500 MHz hızında çalışırken 1060 1800 MHz ile çalışıyor. Benim önerim bu şekilde.
Lütfen internette oyun performansların karşılaştırmasını izleyin. Bir ürün alırken alternatifi ne performans veriyor diye bakmıyor musunuz? Aynı paraya neden daha kötüsünü alayım ki? Hatta daha fazla paraya?
1800tl boşuna para vermesinden iyidir. Bence Gerçi o ekran kartı iyi gözüküyor biraz baktım ne kadar 1500mhz ile çalışsada performansı iyi gibi sadece 16gb ram yapsan kafi olacak.
GPU performansı çekirdek hızı ile belirlenemez. RX580 Bile GTX1060'dan kat ve kat daha iyi olduğuna göre RX590 Nitro + modeli kaç kat daha fazla performans verir acaba? Kesinlikle hastalığınız. Ayrıca RX580 ve RX590 Dx12 teknolojisini kullanıyor. Yeni nesil f/p olarak üst düzey.
1800tl boşuna para vermesinden iyidir. Bence Gerçi o ekran kartı iyi gözüküyor biraz baktım ne kadar 1500mhz ile çalışsada performansı iyi gibi sadece 16gb ram yapsan kafi olacak.
Bu sistemi almanızı önerebilirim. İşlemciyi 2600 yapıp RAM'leri 3000Mhz 2x8 16 GB oldu. Monitör'de 21 inç değil 24 inç 1ms 75 hz oldu. Bir tek kasayı vatandan almanızı öneriyorum çünkü gerçekten çok iyi bir kasa ve şuan en ucuz yer vatanda. Geçen hafta arkadaşıma diğer kasa görüntülerinden vs. 200 TL kısıp bu kasayı aldık gerçekten memnun olduk. Kasa hakkında isterseniz bilgi verebilirim.