Ryzen 5 2600X vs 3500X

Kusura bakmayın pek anlamadım ama. Şöyle mı oluyor. Ekran kartı , oyunda her halükarda tam yükte çalışıyor. Ama oyunda kolay bir grafik varsa, işlemci kendini fazla yormuyor. Güce ihtiyaç olunca yüzde 90 seviyesinde çalışabiliyor. Böyle mi oluyor
Hocam tamam da. YouTube dan testleri inceliyorum, bir iki seneye çıkacak yeni oyunlarda 3500x nerdeyse yüzde yüz kullanımda olacak. Bence çok tehlikeli bir işlemci.

Ekran kartınında kullanımı oyundan oyuna hatta yerden yere değişir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya arkadaşım böyle bi yorum hayatımda ilk kez göruyorum. İlerde çıkacak oyunların testi nasıl yapılıyorkı bunu inceleme fırsatı bulalım. Bu sadece satış stratejisi.

İşlemci kullanımı anlık o oyuna bağlı olabilir.
3500X ile RTX2060 darboğaz olmuyor ve tek çekirdek performansı daha iyi olduğundan daha çok FPS alırsın.
hortladı kusura bakmayın ama yayın içinde iyi mi o sistem ?
hortladı kusura bakmayın ama yayın içinde iyi mi o sistem ?

Peki 3500x ile rahat bir şekilde pubg, fortnite, cs, valorant gibi oyunlarda twitchden yayın yapılabilir mi kasma yapmadan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…