Merhabalar bu iki işlemci arasında kaldım. Nedeni ise Ryzen 7 1700'ün 3.00GHz olması. Sırf GHz yüzünden peformans eksikliği olur mu? Siz hangisini önerirsiniz? Ekran kartı olarak RTX 2060 veya 2070 düşünüyorum. Böyle bir sisteme 700w PSU yeter mi?
O siteler %90 yanlış gösteriyor bu yüzden o siteleri burada kullanmayınız lütfen.Eki Görüntüle 372851
Eki Görüntüle 372852
Veriler bir çok değişken barındırıyor, CPU Benchmark adlı siteden alınmıştır.
Araştırmalarım sonucu en güvenilir site olduğunu biliyorum. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, yanlız 1998 den bu yana var olan bir kurum.O siteler %90 yanlış gösteriyor bu yüzden o siteleri burada kullanmayınız lütfen.
Multicore performansında 1700, singlecore performansında 2600x önde. Buna göre karar size kalmış. Ayrıca 600w PSU yeterli olacaktır.Merhabalar bu iki işlemci arasında kaldım. Nedeni ise Ryzen 7 1700'ün 3.00GHz olması. Sırf GHz yüzünden peformans eksikliği olur mu? Siz hangisini önerirsiniz? Ekran kartı olarak RTX 2060 veya 2070 düşünüyorum. Böyle bir sisteme 700w PSU yeter mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.