The Yiğit Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 297 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım - Oyun Geliştiriciliği 9 Ocak 2022 #1 APU sistem topluyorum ama Gigabyte B450M S2H anakart ile Ryzen 5 3350G işlemcisi uyumlumudur kullanabilir miyim? Son düzenleme: 9 Ocak 2022
APU sistem topluyorum ama Gigabyte B450M S2H anakart ile Ryzen 5 3350G işlemcisi uyumlumudur kullanabilir miyim?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #2 Uyumlu. BIOS güncellemesi gerekmeden kullanabiliyor olmanız lazım.
The Yiğit Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 297 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım - Oyun Geliştiriciliği 9 Ocak 2022 #3 Esdeath.xyz dedi: Uyumlu. BIOS güncellemesi gerekmeden kullanabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Anakartı aldım zaten elimde ama işlemciyi aldıktan sonra sıkıntı çıkartır diye tırsmıyorum değil şimdi alırım uymaz felan
Esdeath.xyz dedi: Uyumlu. BIOS güncellemesi gerekmeden kullanabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Anakartı aldım zaten elimde ama işlemciyi aldıktan sonra sıkıntı çıkartır diye tırsmıyorum değil şimdi alırım uymaz felan
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 9 Ocak 2022 #4 The Yiğit dedi: Anakartı aldım zaten elimde ama işlemciyi aldıktan sonra sıkıntı çıkartır diye tırsmıyorum değil şimdi alırım uymaz falan Genişletmek için tıkla... Uyar ikiside AM4 soket.
The Yiğit dedi: Anakartı aldım zaten elimde ama işlemciyi aldıktan sonra sıkıntı çıkartır diye tırsmıyorum değil şimdi alırım uymaz falan Genişletmek için tıkla... Uyar ikiside AM4 soket.