Ryzen 5 3400G nasıldır?

Emre0010

Decapat
Merhaba arkadaşlar.
Elimde 4 ay önce topladigim APU sistem var o siralar iyi bir islemci yaninda ekran karti alacak durumum yoktu ve bende Ryzen 5 3400G aldim. İcinde hem dahili guclu bir grafik karti oldugu icin ama simdi RX 580 aldim ve islemci olarak her yerde pek onerilmiyor ama degistirmek icinde ugrasmak istemiyorum. Sizin yorumunuz nedir, islemci nasildir oyun konusunda? Ryzen 5 2600 ve 3600 ile arasinda cok fazla bir fark var midir cok cekirdek ve is istasyonu konusunda onlarla kiyaslanmayacagini biliyorum. Zaten sadece oyun olarak soruyorum. Cok bir farki olur mu?

Merhaba arkadaşlar.
Elimde 4 ay önce topladigim APU sistem var o siralar iyi bir islemci yaninda ekran karti alacak durumum yoktu ve bende Ryzen 5 3400G aldim. İcinde hem dahili guclu bir grafik karti oldugu icin ama simdi RX 580 aldim ve islemci olarak her yerde pek onerilmiyor ama degistirmek icinde ugrasmak istemiyorum. Sizin yorumunuz nedir, islemci nasildir oyun konusunda? Ryzen 5 2600 ve 3600 ile arasinda cok fazla bir fark var midir cok cekirdek ve is istasyonu konusunda onlarla kiyaslanmayacagini biliyorum. Zaten sadece oyun olarak soruyorum. Cok bir farki olur mu?
3400g ile 2600 arasında tek çekirdek olarak %3-5 fark var çok bir etkisi olacağını sanmıyorum.
3600 ile arasında bu fark %15'leri buluyor.
Ama ben 4 çekirdek 8 sanal işlemci yerine r5 2600 gibi saf güç olarak çok daha güçlü işlemciyi kullanmayı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı