Ryzen 5 3400G VGA ile çalışır mı?

okan04

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar 3400G işlemci ile APU sistem toplayacağım, monitörüm VGA çıkışlı anakartta VGA girişi var görüntü alabilir miyim?

Alabilirsem FPS'ye herhangi bir etkisi olur mu?

Son düzenleme:
Ferrari'ye tüplü takmak gibi bir şey. HDMI to VGA'lara güvenmeyin derim. Ben PS4'de ve PC'de kullandım VGA monitör için. 50 - 100 TL aralığında ki kablolar iyi değil. En fazla 2 ay çalışıyorlar ve 90'larda ki sürekli sinyali kesilen ve kabloyu oynattığınızda geri gelen, insanı çıldırtan kablolar bunlar. 200 - 300 TL paraya kıyıp sağlam bir kutu alırsanız işinizi görür. Ama o paraya da ikinci el HDMI'lı monitör ya da TV bulunur.
FPS konusunda şunu net söyleyebilirim hocam, Fortnite gibi bazı oyunlarda garanti 60 FPS alıyorsunuz eğer sistem iyiyse. Fakat çoğu oyunda 40 - 50 FPS'e sebep oluyor bu VGA olayı. Yerinizde olsam ikinci ellere göz atarım. VGA cidden değecek bir teknoloji değil.

• Gigabyte B450 S2H.
  • Corsair 8×2 3000MHz.
  • Ryzen 5 3400G.
Arkadaşlar sistem bu GTA 5 gibi oyunlar oynayacağım.

Bu arada ben HDMI to VGA çeviriciler üzerinden konuşuyorum hocam. Yoksa VGA to VGA'da problem olur mu, o bilgiye sahip değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…