Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, RDR2 satın almak istiyorum ama sistemim kaldırır mı emin değilim. Sistemim; ASUS 1650 Super. Ryzen 5 3500. 16 RAM(2x8) Düşük-orta ayarlarda 55-60 arası gidip gelmesini umuyorum umduğumu bulur muyum?
Merhabalar, RDR2 satın almak istiyorum ama sistemim kaldırır mı emin değilim. Sistemim; ASUS 1650 Super. Ryzen 5 3500. 16 RAM(2x8) Düşük-orta ayarlarda 55-60 arası gidip gelmesini umuyorum umduğumu bulur muyum?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.203 Çözümler 86 27 Mayıs 2021 #11 Adam bu sisteme sahip. Bu oyunu oynayacağını mı bilmiyor? Resmen ağlıyorum ya. Artı 0 Eksi
KS KS Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #12 Hououin Kyouma dedi: Adam bu sisteme sahip. Bu oyunu oynayacağını mı bilmiyor? Resmen ağlıyorum ya. Genişletmek için tıkla... Ondan değil canım kardeşim, sistemim bazen videolardakine göre yakın değerler vermeyebiliyor. O yüzden sordum emin olmak için. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Adam bu sisteme sahip. Bu oyunu oynayacağını mı bilmiyor? Resmen ağlıyorum ya. Genişletmek için tıkla... Ondan değil canım kardeşim, sistemim bazen videolardakine göre yakın değerler vermeyebiliyor. O yüzden sordum emin olmak için.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.203 Çözümler 86 27 Mayıs 2021 #13 Zmemet23 dedi: Ondan değil canım kardeşim, sistemim bazen videolardakine göre yakın değerler vermeyebiliyor. O yüzden sordum emin olmak için. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir. Artı 0 Eksi
Zmemet23 dedi: Ondan değil canım kardeşim, sistemim bazen videolardakine göre yakın değerler vermeyebiliyor. O yüzden sordum emin olmak için. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir.
KS KS Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #14 Hououin Kyouma dedi: Adam bu sisteme sahip. Bu oyunu oynayacağını mı bilmiyor? Resmen ağlıyorum ya. Genişletmek için tıkla... Ayrietten oyuna verilen para pek ucuz olmadığı için tecrübe etmiş insanlardan duymak istedim. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Adam bu sisteme sahip. Bu oyunu oynayacağını mı bilmiyor? Resmen ağlıyorum ya. Genişletmek için tıkla... Ayrietten oyuna verilen para pek ucuz olmadığı için tecrübe etmiş insanlardan duymak istedim.