M mehmetergok Hectopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 70 18 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar Huawei Matebook D15 almayı düşünüyorum. Ryzen 5 ve Vega 8 bulunduruyor Hackintosh destekler mi? Veya Kali Linux ile dualboot yapma şansım var mıdır?
Merhaba arkadaşlar Huawei Matebook D15 almayı düşünüyorum. Ryzen 5 ve Vega 8 bulunduruyor Hackintosh destekler mi? Veya Kali Linux ile dualboot yapma şansım var mıdır?
deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #2 Kali Linux destekler, Hackintosh'da oluyor diye biliyorum ama emin değilim.
W WD40 Ziyaretçi 18 Temmuz 2020 #3 Yükleyebilirsiniz fakat bildiğim kadarıyla dahili ekran kartı yani Vega 8 için destek yok. Bu da bence başlı başına bir problem.
Yükleyebilirsiniz fakat bildiğim kadarıyla dahili ekran kartı yani Vega 8 için destek yok. Bu da bence başlı başına bir problem.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.012 Makaleler 63 Çözümler 170 18 Temmuz 2020 #4 MacOS teması için Elementary OS'a bakabilirsiniz. Vega 8 problem yaratır.
M mehmetergok Hectopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 70 18 Temmuz 2020 #5 deepin-terminal dedi: Kali Linux destekler, Hackintosh'da oluyor diye biliyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Kali Linux'ta küçük hackerlik işlerimi görebilirim Teşekkür ederim Silinen üye dedi: Yükleyebilirsiniz fakat bildiğim kadarıyla dahili ekran kartı yani Vega 8 için destek yok. Bu da bence başlı başına bir problem. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. O zaman Hackintosh işi yatıyor. Canımız sağolsun tristessehivernale dedi: MacOS teması için Elementary OS'a bakabilirsiniz. Vega 8 problem yaratır. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum, çok teşekkür ederim Elementary OS gerçekten çok başarılı görünüyor.
deepin-terminal dedi: Kali Linux destekler, Hackintosh'da oluyor diye biliyorum ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Kali Linux'ta küçük hackerlik işlerimi görebilirim Teşekkür ederim Silinen üye dedi: Yükleyebilirsiniz fakat bildiğim kadarıyla dahili ekran kartı yani Vega 8 için destek yok. Bu da bence başlı başına bir problem. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. O zaman Hackintosh işi yatıyor. Canımız sağolsun tristessehivernale dedi: MacOS teması için Elementary OS'a bakabilirsiniz. Vega 8 problem yaratır. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum, çok teşekkür ederim Elementary OS gerçekten çok başarılı görünüyor.