Ryzen 5 3500U Radeon 540X ekran kartlı laptop alınır mı?

@PSU da Yaşayan Kedi Birçok mağazaya baktım ancak almak istediğiniz laptoptan daha iyisini bulamadım, bir haftada fiyatlar uçmuş. Daha iyi işlemcili (i5 1035G1) laptop buldum ancak harici ekran kartı yoktu.

Fiyatlar bu kadar yüksek değildi, almak istediğiniz laptop en iyi seçenek gibi gözüküyor. İsterseniz biraz daha bekleyin, belki birisi güzel bir bilgisayar bulabilir. Ya da bütçeyi yükseltebilir, ikinci el piyasasına bakabilirsiniz.

Şu videoda da Ryzen 5 3500U işlemcili cihazın CS:GO performansını görebilirsiniz, sizde harici 540X bulunduğu için FPS biraz daha yüksek olacaktır. Şu anda almanızda hiçbir sakınca yok, ancak uzun vadede oyunlarda performans sorunlarıyla boğuşmanız muhtemel.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum gerçekten zahmetiniz için çok teşekkür ederim. Araştırmalarınız dahilinde belirttiğiniz işlemcinin harici ekran kartlı bir modelini buldum. Daha önümde 3-4 haftalık bir süreç var laptop almak için bu sürede fiyatlar düşerse ki pek zannetmiyorum, linkte vereceğim laptopu düşünebilirim. Onun dışında fiyatlar düşmezse belirttiğim Acer laptopu alacağım. Birkaç sene kullanırım sıkıntılar çıkarsa ilerleyen süreçte satar, daha farklı modellere bakarım dünya Mali peşimizden gelecek değil nasıl olsa fiyatlar 3-4 haftada düşüşe geçerse etiketlerim sizin içinde uygunsa tekrardan bir değerlendirme yaparız. Tekrardan zahmetiniz için teşekkür ediyorum...
Belirttiğiniz laptopun ekran kartlı modeli:Dell Inspiron 3593 Intel Core i5 1035G1 4GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı

İfadeler: kt2
Ne demek, yardımcı olabildiysem benden mutlusu yoktur

Dell oldukça kaliteli bir markadır, özellikle garanti sürecinde sorun yaşarsanız destek ekibi evinize kadar gelip bilgisayarınızı tamir edebiliyor. BIOS güncellemeleri de basit setup biçiminde olduğu için kolaylık sağlıyor. Bir ton da yardımcı yazılım bulunduruyor, en basitinden Dell Support Assist ile strest testi yapabiliyor, güç yönetimi uygulamasıyla tek tıkla batarya sipariş edebiliyorsunuz. Ayrıca Dell'deki ekran kartı Acer laptoptan çok daha iyi. F/P oranı tartışılır ancak oyun performansı olarak Dell'in kısa vadede daha çok iyi olacağını düşünüyorum. Ben olsam Dell'i alırdım.

Şimdiden hayırlı olsun efendim. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…