TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 2 Aralık 2020 #1 Genel olarak oyunlarda da düşük FPS sorunu var. Sistem: Ryzen 5 3500U. Vega 8. 8 GB RAM. Bu arada oyunların hepsi düşük grafikte ve v-Sync kapalı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Genel olarak oyunlarda da düşük FPS sorunu var. Sistem: Ryzen 5 3500U. Vega 8. 8 GB RAM. Bu arada oyunların hepsi düşük grafikte ve v-Sync kapalı.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 2 Aralık 2020 #2 Vega8 dahili grafik birimidir haliyle çoğu oyunda yeterli performans sergileyemez. Oynadığınız oyunlar neler?
Vega8 dahili grafik birimidir haliyle çoğu oyunda yeterli performans sergileyemez. Oynadığınız oyunlar neler?
TahaHartavi Centipat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 156 2 Aralık 2020 #3 Khaleesi Targaryen dedi: Vega8 dahili grafik birimidir haliyle çoğu oyunda yeterli performans sergileyemez. Oynadığınız oyunlar neler? Genişletmek için tıkla... Cs Go ve Valorant. Başlığa yazdım, moderatör sağolsun değiştirmiş. En düşük ayarlarda 40FPS alıyorum.
Khaleesi Targaryen dedi: Vega8 dahili grafik birimidir haliyle çoğu oyunda yeterli performans sergileyemez. Oynadığınız oyunlar neler? Genişletmek için tıkla... Cs Go ve Valorant. Başlığa yazdım, moderatör sağolsun değiştirmiş. En düşük ayarlarda 40FPS alıyorum.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 2 Aralık 2020 #4 En iyi performansa ayarlayın ayrıca AMD Control panelinden bütün ayarları geçersiz kılın ve minimuma çekin. İşlemleri yaptıktan sonra restart atıp MSI Afterburner ile gözlemleyin.
En iyi performansa ayarlayın ayrıca AMD Control panelinden bütün ayarları geçersiz kılın ve minimuma çekin. İşlemleri yaptıktan sonra restart atıp MSI Afterburner ile gözlemleyin.