mustafaalixer Zeptopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Laptopa Linux kurmayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım. Hangisini tercih edeyim veya başka bir dağıtıcı öneriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. İşlemci; AMD Ryzen 5 3500U Ekran kartı; anakarta gömülü ekran kartı Vega 8 Graphics. RAM: 8 GB ama 5,9GB'si kullanılabilen. Oyun oynamıyorum, Linux hoşuma giderse öğrenmeyi düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Laptopa Linux kurmayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım. Hangisini tercih edeyim veya başka bir dağıtıcı öneriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. İşlemci; AMD Ryzen 5 3500U Ekran kartı; anakarta gömülü ekran kartı Vega 8 Graphics. RAM: 8 GB ama 5,9GB'si kullanılabilen. Oyun oynamıyorum, Linux hoşuma giderse öğrenmeyi düşünüyorum.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.840 Makaleler 38 Çözümler 267 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 KDE Neon daha modern bir görünüşe sahip ve sisteminiz kaldırır. Oyun oynamadığınıza göre yetecektir. Oyun oynuyor olsanız Linux Mint önerebilirdim çünkü daha hafif ve daha performanslı olurdu.
KDE Neon daha modern bir görünüşe sahip ve sisteminiz kaldırır. Oyun oynamadığınıza göre yetecektir. Oyun oynuyor olsanız Linux Mint önerebilirdim çünkü daha hafif ve daha performanslı olurdu.