B bltfurkan Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #1 Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum. İşlemcim AMD CPU desteklemiyor hatasını veriyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2020
Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum. İşlemcim AMD CPU desteklemiyor hatasını veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Aralık 2020 #2 @bltfurkan ThrottleStop programı sadece Intel işlemciler için. AMD işlemciler için farklı program var. Ryzen Controller Take control of your laptop. www.ryzencontroller.com Artı 0 Eksi
@bltfurkan ThrottleStop programı sadece Intel işlemciler için. AMD işlemciler için farklı program var. Ryzen Controller Take control of your laptop. www.ryzencontroller.com
qPASHA1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 26 1 Eylül 2022 #3 246941 dedi: @bltfurkan ThrottleStop programı sadece Intel işlemciler için. AMD işlemciler için farklı program var. Ryzen Controller Take control of your laptop. www.ryzencontroller.com Genişletmek için tıkla... hocam bende FX 4100 var ryzen controll yararmı Artı 0 Eksi
246941 dedi: @bltfurkan ThrottleStop programı sadece Intel işlemciler için. AMD işlemciler için farklı program var. Ryzen Controller Take control of your laptop. www.ryzencontroller.com Genişletmek için tıkla... hocam bende FX 4100 var ryzen controll yararmı