Ryzen 5 3500U Vega 8 vs i5 8565U MX110

3800TL'ye kadar çıkabilirim. Asıl amacım internette dolaşıp, ofis programları kullanmak. (AutoCAD, Solid vs.) Oynadığım oyunlar genelde düşük sistem istiyor. Lol gibi oyunlar oynuyorum. Arkada genellikle Discord ve Spotify açık oluyor. Bunlar dışında film izlemeye özen gösteririm. Yani 1920x1080 çözünürlüğe ihtiyacım var. IPS panel olması da artı özellik olur.

HP'nin bir bilgisayarını bulmuştum. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dostum solid ve autocad istiyorsan benim laptoptan al. Memnunum 4300₺. Peşin fiyatına 6 taksit ile veriliyor.

Düzeltme şu an 4700₺ olmuş... :(

Bence siz ürün belirlemeyin, notebook konusuna çok hakim olmadığım için pek yardımcı olamıyorum ama sizin her belirlediğiniz ürüne çok daha iyi alternatif olacak daha makul fiyatlı ürünler bulabiliyorum. Düzeltiyorum, olabilecek diyelim biz ona, kesin hüküm veremediğim için paylaşamıyorum.
Mutlaka site üyelerinin notebook konusuna hakim ve ihtiyaçlarınızı anladığına emin olduğunuz kişilerin tavsiyeleri ile ilerleyin.

Bu iki ürün arasındaki fiyat farkı değer mi?

Ben, HP, ASUS, MSI, Casper, Lenovo, DELL, Toshiba, Samsung ve Monster laptopları en az 2 hafta kadar test etmiş birisi olarak söylüyorum ki; "Bundan sonra laptop alırsam ya MSI ya da ASUS alırım" lakin tabi ki de yapılacak işe bağlı. İşi senin açından düşünüyorum, bir IBM markası da olmasından (tam olarak öyle değil ama, öyle gibi 😂) kaynaklı, AutoCad ve benzeri çizim&grafik programları için sağlam bir Lenovo da tercih edebilirim. HP malzeme açısından gayet iyi, tam Amerikan malı. Ama gelelim asıl teknolojiye, ASUS ve MSI gibi iki dev Taiwan malı varken, Amerikalı kardeşlerim biraz uzağa gitsinler. Toshiba için ise sadece şu sözleri sarf ederim: "Toshiba pişmanlıktır!"
Saygılar, Sevgiler... 😊

Ben, HP, ASUS, MSI, Casper, Lenovo, DELL, Toshiba, Samsung ve Monster laptopları en az 2 hafta kadar test etmiş birisi olarak söylüyorum ki; "Bundan sonra laptop alırsam ya MSI ya da ASUS alırım" lakin tabi ki de yapılacak işe bağlı. İşi senin açından düşünüyorum, bir IBM markası da olmasından (tam olarak öyle değil ama, öyle gibi 😂) kaynaklı, AutoCad ve benzeri çizim&grafik programları için sağlam bir Lenovo da tercih edebilirim. HP malzeme açısından gayet iyi, tam Amerikan malı. Ama gelelim asıl teknolojiye, ASUS ve MSI gibi iki dev Taiwan malı varken, Amerikalı kardeşlerim biraz uzağa gitsinler. Toshiba için ise sadece şu sözleri sarf ederim: "Toshiba pişmanlıktır!"
Saygılar, Sevgiler... 😊
Teşekkürler. 😊

Saygılar, Sevgiler... 😊
Bu tip genellemeler yanlış diye düşünüyorum hocam markaya göre değil de cihaza göre değişebilir durumlar bunlar.Her markanın başlangıç, orta ve premium sınıfları ve bu sınıflar içinde sorunlu ve sorunsuz ürünleri var.Markaya göre yorum yapacak olsak bundan yıllar önce Toshiba, Packard Bell gibi markaların ürünleri doluydu her yer fakat birtakım nedenlerden üretimi bıraktılar, her zaman en çok şikayet alan marka genelde HP iken bugün hala üretimde..

KESİNLİIKLE RYZEN 5 VEGA 8 DERİM ŞU AN BUNU KULANIYORUM MEMNUNUM ZULA FAR CRY PRİMAL CRYSİS MAFİA 2-3 OYNATIYOR SİZ ONLARA BAKMAYIN

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı