E Erqan44 Centipat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Termal macun işlemini ilk defa uyguladım. AIDA 64 le GPU stres testinde işlemci Max 82 dereyi gördü. Bu değer normal mi yoksa yeniden macun mu uygulanmalı?
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Termal macun işlemini ilk defa uyguladım. AIDA 64 le GPU stres testinde işlemci Max 82 dereyi gördü. Bu değer normal mi yoksa yeniden macun mu uygulanmalı?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #2 Kasa ve soğutucu nedir? Sistemi ne zaman topladın? Artı 0 Eksi
KS KS E Erqan44 Centipat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #3 Mehmet A dedi: Kasa ve soğutucu nedir? Sistemi ne zaman topladın? Genişletmek için tıkla... Kasa GAMETECH Velar Soğutucu aerocool core plus. Kasayı Bugün toğladım Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Kasa ve soğutucu nedir? Sistemi ne zaman topladın? Genişletmek için tıkla... Kasa GAMETECH Velar Soğutucu aerocool core plus. Kasayı Bugün toğladım
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #4 Erqan44 dedi: Kasa GAMETECH Velar Soğutucu aerocool core plus. Kasayı Bugün toğladım Genişletmek için tıkla... Gidip o soğutucuya para mı verdin cidden? Normal yani. Stok soğutucudan tek farkı ışığı. Hatta stok soğutucu daha iyi bile olabilir. Termal macun ilk soğutucuyu takarken sürdün mü? Veya sürülü müydü? Artı 0 Eksi
Erqan44 dedi: Kasa GAMETECH Velar Soğutucu aerocool core plus. Kasayı Bugün toğladım Genişletmek için tıkla... Gidip o soğutucuya para mı verdin cidden? Normal yani. Stok soğutucudan tek farkı ışığı. Hatta stok soğutucu daha iyi bile olabilir. Termal macun ilk soğutucuyu takarken sürdün mü? Veya sürülü müydü?
KS KS E Erqan44 Centipat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #5 Mehmet A dedi: Gidip o soğutucuya para mı verdin cidden? Normal yani. Stok soğutucudan tek farkı ışığı. Hatta stok soğutucu daha iyi bile olabilir. Termal macun ilk soğutucuyu takarken sürdün mü? Veya sürülü müydü? Genişletmek için tıkla... İşlemciyi Tray olarak satın aldım.Macunuda gelen soğutucunun içinden çıkanı kullandım Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Gidip o soğutucuya para mı verdin cidden? Normal yani. Stok soğutucudan tek farkı ışığı. Hatta stok soğutucu daha iyi bile olabilir. Termal macun ilk soğutucuyu takarken sürdün mü? Veya sürülü müydü? Genişletmek için tıkla... İşlemciyi Tray olarak satın aldım.Macunuda gelen soğutucunun içinden çıkanı kullandım
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #6 Erqan44 dedi: İşlemciyi Tray olarak satın aldım.Macunuda gelen soğutucunun içinden çıkanı kullandım Genişletmek için tıkla... İade edip şunu almanı tavsiye ederim. Dediğim gibi soğutucu kötü. Stok soğutucu bile daha iyi olabilir. Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
Erqan44 dedi: İşlemciyi Tray olarak satın aldım.Macunuda gelen soğutucunun içinden çıkanı kullandım Genişletmek için tıkla... İade edip şunu almanı tavsiye ederim. Dediğim gibi soğutucu kötü. Stok soğutucu bile daha iyi olabilir. Amazon.com.tr
KS KS E Erqan44 Centipat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #7 Mehmet A dedi: İade edip şunu almanı tavsiye ederim. Dediğim gibi soğutucu kötü. Stok soğutucu bile daha iyi olabilir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Tamamdır Teşekkürler Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: İade edip şunu almanı tavsiye ederim. Dediğim gibi soğutucu kötü. Stok soğutucu bile daha iyi olabilir. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Tamamdır Teşekkürler