Ryzen 5 3500X GTX 1080 sistem toplama

Bütçe
5000

Wraith benim bildiğim gayet iyi bir soğutucu 32 inch çok büyük geçici olarak kullanıcaksınız ama oyun oynarken çok sıkıntı yaratır haritaya bakmak için kafanızı eğmeniz gerekir en fazla 27 inch bir monitör almalısınız oyunda oynayacaksanız. Ek olarak PlayStation veya Xbox gibi konsolunuz varsa 32 inch alabilirsiniz.
Fiyatı biraz arttırıp Aoc c27g1 gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Aoc c27g1 gaming monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. bu monitörü alabilirsiniz hem daha akıcı oyun oynarsınız ek olrak AMD FreeSync ile de uyumlu olur o TV'yi alırsanız kaç 60Hz yenileme hızına sahip olduğundan FPS oyunlarında sıkıntı yaratabilir.

Son düzenleme:
Playstationum var fifa vs oynamayı seviyorum ama fps oyunları da oynuyorum 27 inç sonradan 1 2ay sonra alıcam ama kararsız kaldım acaba 27 inç alıp bir 27 daha mı eklesem diyorum

FPS oyunları oynuyorsanız 27 inch bile fazla gelir ancak 32 Inch'den daha iyidir 27 alın sonra başka 27 daha alırsınız çünkü 82 ekran bir televizyon alacaksınız o şekilde 60Hz olacak ve 4ms olacak gerek yok biraz daha verip daha iyi alınabilir linkte vermiştin sizin işinizi görücektir. Çok büyükte olmaz en azından masaya sığabilir.

Tamam çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…