Merhaba, sistemim için ekran kartı güncellemesi yapacağım. RX 6600 ve RTX 3060 düşünüyorum. İkinci el olarak alacağım ve fiyatları yakın olduğundan dolayı tercihim RTX 3060 12 GB. Sizce sistemde herhangi bir darboğaz olur mu? Bu sistemde kaç watt PSU kullanmalıyım? Veya önerebileceğiniz herhangi bir ekran kartı var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, sistemim için ekran kartı güncellemesi yapacağım. RX 6600 ve RTX 3060 düşünüyorum. İkinci el olarak alacağım ve fiyatları yakın olduğundan dolayı tercihim RTX 3060 12 GB. Sizce sistemde herhangi bir darboğaz olur mu? Bu sistemde kaç watt PSU kullanmalıyım? Veya önerebileceğiniz herhangi bir ekran kartı var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam 650W PSU yetecektir. Ekran kartı olarak eğer DLSS ile çok ilgilenmiyorsanız GTX 1080 Ti belki. Ama ileriye dönük yatırım yapacaksanız en az 1000W gerekir tabii dediğim RTX 5090 veya 4090 için geçerli
Rahatlıkla yetecektir yazdım. Önerilen sistem gereksinimlerinde 750 Watt yazıyor, ama üreticilerin fazla fazla yazdığı gerçeği de var. Kişiye kalmış, ben 700 Watt öneririm.