Ryzen 5 3500X için termal macun önerisi

Quicks

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5 3500X işlemcim için termal macun arıyorum. Amazon'dan olursa sevinirim kuponum var. Daha önce hiç termal macun almadım 3 sene oldu neredeyse işlemciyi alalı.

Ryzen 5 3500X işlemcim için termal macun arıyorum. Amazon'dan olursa sevinirim kuponum var. Daha önce hiç termal macun almadım 3 sene oldu neredeyse işlemciyi alalı.

• Arctic MX-4: Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir termal macun. İyi ısı iletimi sağlar ve geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih edilir.
  • Noctua NT-H1: Noctua'nın ürettiği yüksek kaliteli bir termal macun. Mükemmel ısı transferi sağlar ve uzun ömürlüdür.
  • Cooler Master MasterGel Maker: Yüksek performanslı bir termal macun seçeneği. İyi bir termal iletkenlik ve uzun süreli stabilite sunar.
  • Gelid GC-Extreme: İyi bir termal performans ve uzun ömür vaat eden bir termal macun. Özellikle yüksek performans gerektiren sistemler için uygun bir seçenek.

Bu dördü de benim favorimdir, ama Noctua NT -H1 tavsiye ederim tabii ki de sen bilirsin.

Detaylı cevap için teşekkürler. Sanırım tercihim Noctua olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…