Ryzen 5 3500X işlemcinin Intel'de rakibi

Cyberpunk 2077 Intel i7 6700K işlemci istiyor AMD'de işlemciler Intel'de hangisine denk geliyor ilmiyorum. Cyberpunk oynayabilir miyim bu işlemci ile? Ekran kartım RTX 2060 Super.

User Benchmark'tan baktığınız bilgileri paylaşmayın bir kere çekirdek sayısı bile aradaki farkı gösterir.
Ne alakası var? Hiç kullanmadım bile... Ayrıca böyle emir kipiyle konuşmamanızı rica ediyorum.

Zaten AMD direk bu işlemcinin satışını baltalamak için R5 3500X'i Çin piyasasına göre çıkardı. Sonra başka bölgelerede geldi.

YouTube'da Hardware & Unbox kanalına bakmak yeterli bu işlemcinin birbirine denk olduğunu görmek için.

Hatta kaynakta paylaşayım(link resimde);

Son düzenleme:
Hocam direkt kesin bir cevap bekliyorum eşittir veya daha güçlüdür gibi

R5 3500X ile tahminimce bu oyunu rahat oynarsın. Kötü bir işlemci değil.

Ancak R5 3500X, RTX 2060 Super'i beslemede ne kadar yeterli olur bilemem.

Oyun çıkmadan bunların cevabını vermek yanlış olabilir insanları yanıltmak istemem.

Gayet rahat besliyor hocam zaten ryzen 7'ye upgrade edeceğim yakın zamanda

Cyberpunk 2077 Intel i7 6700K işlemci istiyor AMD'de işlemciler Intel'de hangisine denk geliyor ilmiyorum. Cyberpunk oynayabilir miyim bu işlemci ile? Ekran kartım RTX 2060 Super.

Oyuna bağlı Cyberpunk çok CPU yoran bir oyun olarak gelirse 3500X-2060S ikilisiyle darboğaz yaşayabilirsiniz. 3500X'in Intel'deki karşiliği doğrudan 9400F.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…