ogitr Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #21 Birhibile dedi: Sokete bakarsan köşelerde 4-3-3-3 adet kapalı pin yuvası olacaktır. Sheetteki köşelerle bu şekilde eşleştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... İşlemci kasada test yapacağım ona göre bir kaç ay idare edeceğim. Şuan servise göndermem imkansız.
Birhibile dedi: Sokete bakarsan köşelerde 4-3-3-3 adet kapalı pin yuvası olacaktır. Sheetteki köşelerle bu şekilde eşleştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... İşlemci kasada test yapacağım ona göre bir kaç ay idare edeceğim. Şuan servise göndermem imkansız.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 22 Aralık 2020 #22 ogitr dedi: İşlemci kasada test yapacağım ona göre bir kaç ay idare edeceğim. Şuan servise göndermem imkansız. Genişletmek için tıkla... Servise gönder diyen olmadı ki hocam?
ogitr dedi: İşlemci kasada test yapacağım ona göre bir kaç ay idare edeceğim. Şuan servise göndermem imkansız. Genişletmek için tıkla... Servise gönder diyen olmadı ki hocam?
ogitr Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #23 Birhibile dedi: Servise gönder diyen olmadı ki hocam? Genişletmek için tıkla... Biliyorum sadece belirttim. Tabloyu karşılaştırdım kırık pine göre VSS kırılmış.
Birhibile dedi: Servise gönder diyen olmadı ki hocam? Genişletmek için tıkla... Biliyorum sadece belirttim. Tabloyu karşılaştırdım kırık pine göre VSS kırılmış.
stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #24 Yazık olmuş işlemciye. Onları tamir edecek kadar işin ehli birini bulmakta zor.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 22 Aralık 2020 #25 ogitr dedi: Biliyorum sadece belirttim. Tabloyu karşılaştırdım kırık pine göre VSS kırılmış. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi kullanmayı denedin mi? Vss pini sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum ama çipin içinde belki bütün Vss yolları bağlı olmayabilir.
ogitr dedi: Biliyorum sadece belirttim. Tabloyu karşılaştırdım kırık pine göre VSS kırılmış. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi kullanmayı denedin mi? Vss pini sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum ama çipin içinde belki bütün Vss yolları bağlı olmayabilir.
ogitr Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #26 Birhibile dedi: İşlemciyi kullanmayı denedin mi? Vss pini sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum ama çipin içinde belki bütün Vss yolları bağlı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Şuan 3D Mark indiriyorum.
Birhibile dedi: İşlemciyi kullanmayı denedin mi? Vss pini sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum ama çipin içinde belki bütün Vss yolları bağlı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Şuan 3D Mark indiriyorum.
2 25Kayra34 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 655 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #27 ogitr dedi: Şu an 3D mark indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum sa bende de vss pin kırık denemedim sen denedin mi çalıştı mı?
ogitr dedi: Şu an 3D mark indiriyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum sa bende de vss pin kırık denemedim sen denedin mi çalıştı mı?
ogitr Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 23 Temmuz 2022 #28 25Kayra34 dedi: Dostum sa bende de vss pin kırık denemedim sen denedin mi çalıştı mı? Genişletmek için tıkla... Ben konuyu açalı 1.5 Yıl kadar oluyor hala aynı şekilde kullanıyorum.
25Kayra34 dedi: Dostum sa bende de vss pin kırık denemedim sen denedin mi çalıştı mı? Genişletmek için tıkla... Ben konuyu açalı 1.5 Yıl kadar oluyor hala aynı şekilde kullanıyorum.
2 25Kayra34 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 655 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #29 ogitr dedi: Ben konuyu açalı 1.5 yıl kadar oluyor hala aynı şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oo tamamdır benimki de çalışır muhtemelen çarşamba günü RAM alıp demiyorum.
ogitr dedi: Ben konuyu açalı 1.5 yıl kadar oluyor hala aynı şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oo tamamdır benimki de çalışır muhtemelen çarşamba günü RAM alıp demiyorum.