Z ZeltuNN Femtopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #21 tamamdır bi warzoneda deneyip geri gelicem hemen yok hocam çöktü yine warzone güncellemesi vardı deneyemedim valorantta çöktü Son düzenleme: 17 Nisan 2022
tamamdır bi warzoneda deneyip geri gelicem hemen yok hocam çöktü yine warzone güncellemesi vardı deneyemedim valorantta çöktü
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 17 Nisan 2022 #22 ZeltuNN dedi: Tamamdır bir Warzone'da deneyip geri gelicem hemen. Yok hocam çöktü yine Warzone güncellemesi vardı deneyemedim Valorant'ta çöktü. Genişletmek için tıkla... Voltaj arttırmayı deneyebiliriz.
ZeltuNN dedi: Tamamdır bir Warzone'da deneyip geri gelicem hemen. Yok hocam çöktü yine Warzone güncellemesi vardı deneyemedim Valorant'ta çöktü. Genişletmek için tıkla... Voltaj arttırmayı deneyebiliriz.
Z ZeltuNN Femtopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #23 1.275 yaptım fazla değilmi hocam yok bundada çöktü oyun acaba biostan ayarlayıp denesem olurmu
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 17 Nisan 2022 #24 ZeltuNN dedi: 1.275 yaptım fazla değil mi hocam. Yok bunda da çöktü oyun. Acaba BIOS'tan ayarlayıp denesem olur mu? Genişletmek için tıkla... O zaman CPB açın öyle kalsın zaten kendi kendine 4.1 GHz OC yapar.
ZeltuNN dedi: 1.275 yaptım fazla değil mi hocam. Yok bunda da çöktü oyun. Acaba BIOS'tan ayarlayıp denesem olur mu? Genişletmek için tıkla... O zaman CPB açın öyle kalsın zaten kendi kendine 4.1 GHz OC yapar.
Z ZeltuNN Femtopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #25 CPB ne hocam
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 17 Nisan 2022 #26 ZeltuNN dedi: CPB ne hocam. Genişletmek için tıkla... Core Performance Boost işlemci kendi kendine frrekans ve voltaj arttırır güvenlidir ancak kafasına göre voltaj verdiği için ısınır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ZeltuNN dedi: CPB ne hocam. Genişletmek için tıkla... Core Performance Boost işlemci kendi kendine frrekans ve voltaj arttırır güvenlidir ancak kafasına göre voltaj verdiği için ısınır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Z ZeltuNN Femtopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #27 hocam girdim demin biosa zaten açıkmış bende auto daymış SVM mode nedir peki hocam o kapalı bende
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 17 Nisan 2022 #28 ZeltuNN dedi: Hocam girdim demin BIOS'a zaten açıkmış bende Auto daymış. Genişletmek için tıkla... O zaman öyle kalsın zaten istediğiniz aynı frekanslardı bir şey yapmanıza gerek yok. ZeltuNN dedi: Hocam girdim demin BIOS'a zaten açıkmış bende Auto daymış. Svm mode nedir peki hocam o kapalı bende. Genişletmek için tıkla... O ayar sanallaştırma ayarı sanal makine veya BlueStacks gibi programların performansını arttırıyor.
ZeltuNN dedi: Hocam girdim demin BIOS'a zaten açıkmış bende Auto daymış. Genişletmek için tıkla... O zaman öyle kalsın zaten istediğiniz aynı frekanslardı bir şey yapmanıza gerek yok. ZeltuNN dedi: Hocam girdim demin BIOS'a zaten açıkmış bende Auto daymış. Svm mode nedir peki hocam o kapalı bende. Genişletmek için tıkla... O ayar sanallaştırma ayarı sanal makine veya BlueStacks gibi programların performansını arttırıyor.
Z ZeltuNN Femtopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #29 hocam CPB açıktı diye error vermiş olabilirmi
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 17 Nisan 2022 #30 ZeltuNN dedi: Hocam CPB açıktı diye error vermiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Biraz zor fakat zaten istediğiniz hızı CPB vadediyor.
ZeltuNN dedi: Hocam CPB açıktı diye error vermiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Biraz zor fakat zaten istediğiniz hızı CPB vadediyor.