Önceki açtığım konuya bakarsanız bilgisayarı formatlama işlemi yaptım ancak bilgisayar işlerinden fazla anlamadığım için format sırasında harddiskimin içindeki verileri de yanlışlıkla formatlamasın diye kablolarını çıkarttım ardından formatlama işlemini yaptım.
Formatlamadan sonra harddiskimde olan verileri SSD'ye atmak için bilgisayar açılır açılmaz ilk işim bilgisayarıma girmek oldu bilgisayarım SSD'yi görüyor ama HDD'yi görmüyordu bunun ardından kabloları sök tak yaptım ve BIOS ayarlarına girdim.
HDD gözüküyordu ama yine bilgisayarı açınca gözükmüyordu ardından doğrulamak için bir daha BIOS ayarlarına girdiğimde oradan da kaybolmuştu. Aşağıda birkaç tane fotoğraf bırakacağım daha iyi anlaşılması için.
Bu harddiskin içinde yaklaşık 400 GB'lık dosyalar var harddisk çok önemli değil içindekiler önemli tabii ki ilk önceliğim HDD'yi kurtarmak olmazsa içindekiler yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. (Bir önceki konuda yaşadığmı hala yaşıyorum ön USB'ler çalışmamamkta bilgisayar daha beter halde )