ibrahimclk
Decapat
Daha fazla
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Patriot Memory Burst SSD 120GB SATA III Internal Solid State Drive 2.5" - PBU120GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronik
Patriot Memory Burst SSD 120GB SATA III Internal Solid State Drive 2.5" - PBU120GS25SSDR : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2
FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY (PSU)
FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY (PSU)www.bizdehesapli.com
Deep Cool MATREXX 30 Mini Tower Kasa Siyah PSU YOK - Ucuzbudur
En ucuz Deep Cool MATREXX 30 Mini Tower Kasa Siyah PSU YOK fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !www.ucuzbudur.com
Böyle daha iyi.
i5-10400F işlemcili bir sistemde, RAM’leri 3000 MHz üstü çalıştırmak için Z490 anakart gerekli ancak fiyatları çok pahalı. @enonertetanem ‘ın önerdiği sistemde H410M anakart var RAM’ler 2666 MHz hızında çalışır, 3000 MHz bir RAM yeterlidir sisteminiz için.Öncelikle tavsiye için teşekkür ederim. Bu sistemde RAM'leri maximum kaç MHz'de çalıştırabilirim? Genellikle rekabetci ayarlarda PUBG ve CS:GO oynuyorum. CS:GO konusunda sıkıntı yok ancak PUBG'de oyun sonu ve şehir içlerinde kasmaması için bayağı önemli RAM frekansı.
i5-10400F işlemcili bir sistemde, RAM’leri 3000 MHz üstü çalıştırmak için Z490 anakart gerekli ancak fiyatları çok pahalı. @enonertetanem ‘ın önerdiği sistemde H410M anakart var RAM’ler 2666 MHz hızında çalışır, 3000 MHz bir RAM yeterlidir sisteminiz için.
Dostum niye? 3500x ve 10400F arasında 15 - 25 FPS fark var. Ram frekansı veya O.C o farkı kapatamaz.Anladım. Bilgilendirme için teşekkür ederim. AMD'li sistemde karar kıldım. Üstteki sisteme Corsair Carbide kasa ekleyip toplayacağım.
Intel sistem daha iyi olurdu aslında, Carbide pek iyi bir kasa değil. Bütçe kasa için az ise Pollux alın.Anladım. Bilgilendirme için teşekkür ederim. AMD'li sistemde karar kıldım. Üstteki sisteme Corsair Carbide kasa ekleyip toplayacağım.
Dostum ram hızı oyunu daha akıcı veya daha kötü yapmıyor, işlemciye göre FPS'e/performansa etkisi var o kadar. Oyuna göre değişiklik de göstermiyor.Burada görüldüğü üzere RAM hızı düşük olunca iki işlemci arasındaki fark azalıyor.
Intel Core i5 10400F 2.90GHz 1349,00Intel sistem daha iyi olurdu aslında, Carbide pek iyi bir kasa değil. Bütçe kasa için az ise Pollux alın.
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com