Timaf
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 550, RYZEN 5 3500X, 16GB RAM
- RAM
- Kingston HyperX Black 8GB 2400MHz DDR4 Ram HX424C15FB2/8 + Eşdeğer başka
- SSD veya HDD modeli
- Apacer Panther AS340 240GB
- Ekran kartı
- Rx550 4GB
- Anakart
- B450M H
- İşlemci
- Ryzen 5 3500x
Başlıkta da bahsettiğim gibi; bazen imleci hareket ettirdiğimde bilgisayar bir anlığına donuyor ve her imleç hareketinde tekrar tekrar donmalar yaşanıyor. İmleci hareket ettirmediğim sürece herhangi sıkıntı olmuyor.
Oyun oynarken olsun, Windows'ta gezinirken olsun, tarayıcıda gezerken olsun fark etmiyor. Özellikle pencere geçişlerinden hemen sonra yaşadığım bu durumu internette de araştırdım lakin herhangi işe yarar bir şey bulamadım. Yaklaşık üç senedir bu sorunla cebelleşiyorum, yapmadığım şey kalmadı.
Bu sorunu çözmek için denediğim birkaç şey;
Mouse değişimi, Anti-Virüs taramaları, format, Windows 10'dan 11'e geçiş, SSD değişimi, HDD değişimi, test amaçlı RAM değişimi, yeni RAM.
Bunlar ise sistem özelliklerim:
B450 m h | anakart.
Ryzen 5 3500X (6 cpus) | işlemci.
RX550 4 GB | ekran kartı.
16 GB | RAM.
Yardımlarınıza muhtacım, şimdiden teşekkürler.
Oyun oynarken olsun, Windows'ta gezinirken olsun, tarayıcıda gezerken olsun fark etmiyor. Özellikle pencere geçişlerinden hemen sonra yaşadığım bu durumu internette de araştırdım lakin herhangi işe yarar bir şey bulamadım. Yaklaşık üç senedir bu sorunla cebelleşiyorum, yapmadığım şey kalmadı.
Bu sorunu çözmek için denediğim birkaç şey;
Mouse değişimi, Anti-Virüs taramaları, format, Windows 10'dan 11'e geçiş, SSD değişimi, HDD değişimi, test amaçlı RAM değişimi, yeni RAM.
Bunlar ise sistem özelliklerim:
B450 m h | anakart.
Ryzen 5 3500X (6 cpus) | işlemci.
RX550 4 GB | ekran kartı.
16 GB | RAM.
Yardımlarınıza muhtacım, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: