cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 9 Aralık 2020 #11 Syphex dedi: Minecraft'ın direkt olarak desteği var, sorun olmadan oynayabilirsiniz. ETS 2 hakkında bir bilgim yok ama büyük ihtimalle Lutris ile çalıştırılır. Genişletmek için tıkla... ETS ve ATS doğrudan çalışıyor hocam, ben oynuyorum arada bir.
Syphex dedi: Minecraft'ın direkt olarak desteği var, sorun olmadan oynayabilirsiniz. ETS 2 hakkında bir bilgim yok ama büyük ihtimalle Lutris ile çalıştırılır. Genişletmek için tıkla... ETS ve ATS doğrudan çalışıyor hocam, ben oynuyorum arada bir.
K kozmix Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #12 Hepinize teşekkürler.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 9 Aralık 2020 #13 Diskinizde yeterli alan varsa dual boot olarak kurun. Minecraft da ETS 2 de çalışır fakat TruckersMP çalışır mı bilmiyorum.
Diskinizde yeterli alan varsa dual boot olarak kurun. Minecraft da ETS 2 de çalışır fakat TruckersMP çalışır mı bilmiyorum.