Ryzen 5 3500X ve GTX 1650 Super darboğaz yapar mı?

Çok teşekkür ediyorum <3.
NVIDIA'dan şaşmak istemiyorum fakat ASUS RX 580 AREZ Dual OC 8 GB ekran kartı alternatiflerim arasında bu var 1650 Super'e kıyasla ne gibi artı yönleri olur?

NVIDIA'dan şaşmak istemiyorum fakat ASUS RX 580 AREZ Dual OC 8 GB ekran kartı alternatiflerim arasında bu var 1650 Super'e kıyasla ne gibi artı yönleri olur?
Freesync monitörler çok ucuzdur. :D
Rx 580 alacaksanız 4 gb modelini alın. 8 gb kaldırmaz diye düşünüyorum.

RX 580'in grafik birimi 8 GB işleyecek kadar güçlü değil. Fazladan para israfı olur. 1650S'den şaşmayın daha stabil ve çok FPS kaybı yok. 3-4 diyelim en fazla. Bazı yerlerde 1650S önde.

Bazı parçalardan kısarak(önümüzdeki aylarda tamamlayacağım)1660S almaya karar verdim.
Güzel bir seçim hayırlı olsun hocam. 3500X ve 1660S ile muhteşem ikili olur. Kazasız belasız kullanın sistemi aldığınız zaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı