6 bin TL sularında 1660S sistem dizebilirsiniz. PSU ve SSD'nin marka ve modelini belirtseydiniz daha iyi olurdu, genel olarak fiyatına göre düşük bir sistem diyebilirim.
6 bin TL sularında 1660S sistem dizebilirsiniz. PSU ve SSD'nin marka ve modelini belirtseydiniz daha iyi olurdu, genel olarak fiyatına göre düşük diyebilirim.
Çok üzülüyorum. 6000 birim paran var ve satın alabileceğin sistemlere bak. Acaba sonumuz ne olacak çok merak ediyorum. Bu arada önerin için teşekkürler.
Çok üzülüyorum. 6000 birim paran var ve satın alabileceğin sistemlere bak. Acaba sonumuz ne olacak çok merak ediyorum. Bu arada önerin için teşekkürler.
Dostum bir sorum daha var. 5 buçuk 6 aralığında toplayabileceğim en iyi sistem nedir sence ? Monitör ve diğer ekipmanlar hariç sadece kasa. PC'yi oyun ve render için kullanacağım sıklıkla.
Dostum bir sorum daha var. 5 buçuk 6 aralığında toplayabileceğim en iyi sistem nedir sence ? Monitör ve diğer ekipmanlar hariç sadece kasa. PC'yi oyun ve render için kullanacağım sıklıkla.
Amd Ryzen 5 3600 3.6ghz 32mb Cache 6 Çekirdek (65w arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
6000 TL. R5 3600 + 1660 Super ikilisi.
İşlemciyi R5 3500X yaparsan 400 TL düşüyor ve artan para ile de SSD'yi az ekleyerek 480 GB yapabilirsin, ya da RAM'i 16 GB yapabilirsin.
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.