Ryzen 5 3500X ve GTX 1660 sistem alınır mı?

268227

Kilopat
Ekteki sistem özellikleri olan kasaya 6 bin TL istiyor. Fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz? Yardımcı olur musunuz?

6 bin TL sularında 1660S sistem dizebilirsiniz. PSU ve SSD'nin marka ve modelini belirtseydiniz daha iyi olurdu, genel olarak fiyatına göre düşük diyebilirim.
Eleman da belirtmemiş mağazaya gelirseniz görüşürüz detayları diyor. Eminim dandik bir SSD ve RAM var içersinde.

Almayın, gitmeyin bile değmez. 1660 Super'li sistem rahat toplanır.
Çok üzülüyorum. 6000 birim paran var ve satın alabileceğin sistemlere bak. Acaba sonumuz ne olacak çok merak ediyorum. Bu arada önerin için teşekkürler.

Rica ederim, o eleman kazıklayacak birisini arıyor ki eğer bu tür forumları bilmeyen, araştırmadan alan varsa geçmiş olsun.
Dostum bir sorum daha var. 5 buçuk 6 aralığında toplayabileceğim en iyi sistem nedir sence ? Monitör ve diğer ekipmanlar hariç sadece kasa. PC'yi oyun ve render için kullanacağım sıklıkla.

Dostum bir sorum daha var. 5 buçuk 6 aralığında toplayabileceğim en iyi sistem nedir sence ? Monitör ve diğer ekipmanlar hariç sadece kasa. PC'yi oyun ve render için kullanacağım sıklıkla.
Şu an oyundayım, mesajım dursun diye yazıyorum, birazdan toplarım.
AMD Sistem;

6000 TL. R5 3600 + 1660 Super ikilisi.

İşlemciyi R5 3500X yaparsan 400 TL düşüyor ve artan para ile de SSD'yi az ekleyerek 480 GB yapabilirsin, ya da RAM'i 16 GB yapabilirsin.

Intel Sistem:

6000 TL.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…