upe
Decapat
Merhaba,
Bugün Youtube'da bir videoya denk geldim. Videoda adamın topladığı PC'de Ryzen 5 3600 R6 Siege'da 110 dereceyi görüyor. Açıkçası ben daha önce böyle bir şey görmedim. Bunun sebebi nedir, OSD yazılımında mı bir problem var acaba?
Konuları okuma zahmetinde bulunmuyorsunuz galiba.BIOS üzerinden Core Performance Boost kapatın.
Özellikle bu işlemcide en fazla 95 dereceye çıkıyor.Bildiğim kadarıyla 95-100 derecelere ulaşınca bilgisayar kapanır, MSI Afterburner'da hata olmuştur umarım![]()
Merhaba,
Bugün YouTube'da bir videoya denk geldim. Videoda adamın topladığı PC'de Ryzen 5 3600 R6 Siege'da 110 dereceyi görüyor. Açıkçası ben daha önce böyle bir şey görmedim. Bunun sebebi nedir, OSD yazılımında mı bir problem var acaba?
Evet, Afterburner biraz sıkıntılı. R5 3500U laptopta, GPU kullanımını %56786456489 gibi bir sayı gösteriyorduYanlış gösteriyor olabilir. Benim fanın ayakları kırılmıştı tam takamıyordum. PC'yi bir test edeyim dedim 4937384848 gibi bir sayı vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.