Ryzen 5 3600 110°C

• Konuyu başlatan upe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.008

upe

Decapat
Merhaba,
Bugün Youtube'da bir videoya denk geldim. Videoda adamın topladığı PC'de Ryzen 5 3600 R6 Siege'da 110 dereceyi görüyor. Açıkçası ben daha önce böyle bir şey görmedim. Bunun sebebi nedir, OSD yazılımında mı bir problem var acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 110_o_O.png
    110_o_O.png
    332,7 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba,
Bugün Youtube'da bir videoya denk geldim. Videoda adamın topladığı PC'de Ryzen 5 3600 R6 Siege'da 110 dereceyi görüyor. Açıkçası ben daha önce böyle bir şey görmedim. Bunun sebebi nedir, OSD yazılımında mı bir problem var acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hayır sadece soğutucunuz iyi iş yapıyor ve işlemciniz zorlanmıyor.

Merhaba,
Bugün YouTube'da bir videoya denk geldim. Videoda adamın topladığı PC'de Ryzen 5 3600 R6 Siege'da 110 dereceyi görüyor. Açıkçası ben daha önce böyle bir şey görmedim. Bunun sebebi nedir, OSD yazılımında mı bir problem var acaba?

Yanlış gösteriyor olabilir. Benim fanın ayakları kırılmıştı tam takamıyordum. PC'yi bir test edeyim dedim 4937384848 gibi bir sayı vardı :D.

Adam o kadar güzel konuşuyor ki işlemci de dayanamayıp çok yükselmiş sanırım :D Siyahiler ayrı bir havalı konuşuyor. Takip etmiyorum ama bu abimiz işten pek anlamıyor gibi geldi bana.

Şaka bir yana yazılımda hata var gibi. Bildiğim kadarıyla işlemci bu sıcaklıklara gelirse sistem kapanır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı