KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.896 Çözümler 24 Yer Antalya 1 Şubat 2022 #11 Karındeşen dedi: Ayrıca PBO farklı, 5000 serisinde var. CPB'dir o Genişletmek için tıkla... Evet doğrusu CPB olmalı. Ama yanlış olan nokta PBO 3000 serisinde de var. 5000 serisinde Curve Optimizer geldi.
Karındeşen dedi: Ayrıca PBO farklı, 5000 serisinde var. CPB'dir o Genişletmek için tıkla... Evet doğrusu CPB olmalı. Ama yanlış olan nokta PBO 3000 serisinde de var. 5000 serisinde Curve Optimizer geldi.
th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 1 Şubat 2022 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alabilirsin. Ayrıca dedikleri gibi stok soğutucu yetersiz güzel bir soğutma alırsan bayağı fark eder.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alabilirsin. Ayrıca dedikleri gibi stok soğutucu yetersiz güzel bir soğutma alırsan bayağı fark eder.
O OsmanNG Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #13 Aynı sorunu yaşıyordum. En etkili çözüm undervolt yapmak.
Gyurox Kilopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 1 Şubat 2022 #14 Karındeşen dedi: Ayrıca PBO farklı, 5000 serisinde var. CPB'dir o Genişletmek için tıkla... Doğrudur, eskiden 3600 vardı.
Karındeşen dedi: Ayrıca PBO farklı, 5000 serisinde var. CPB'dir o Genişletmek için tıkla... Doğrudur, eskiden 3600 vardı.
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #15 Undervolt yapmak daha mantıklı CPB'yi kapatıp voltaj ve Ghz'i sabitleyip daha iyi performans ve sabit sıcaklık değerleri alınabilir.
Undervolt yapmak daha mantıklı CPB'yi kapatıp voltaj ve Ghz'i sabitleyip daha iyi performans ve sabit sıcaklık değerleri alınabilir.
ilyaso3437 Hectopat Katılım 9 Şubat 2017 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #16 serkanyoruk92 dedi: Fan temizliği en son ne zaman yapıldı? Genişletmek için tıkla... 6 ay önce aldım zaten hep böyle düzeltemedim. 517066 dedi: Ben Ryzen 5 2400G ile stok fan kullanıyorum. 4K oynarken bile 65 derece. Termal macunu yenilemeniz iyi olur. (kasanın yan kapakları açık kullanıyorum). Eki Görüntüle 1290691 Genişletmek için tıkla... Kendi termal macunları kötü müdür ki? Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alabilirsin. Ayrıca dedikleri gibi stok soğutucu yetersiz güzel bir soğutma alırsan bayağı fark eder. Genişletmek için tıkla... bu adamın dediklerini yaptım voltage 1.131 ile 1.138 ve 1.144 arası gidip geliyor normalmidir Karındeşen dedi: Stok fan ile normal. UV yapabilirsin. 1.25v 4.2GHz ile başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... 1.15 4.2 yaptım maksimum 5 voltaj oynuyor inişli çıkışlı. ilyaso3437 dedi: 6 ay önce aldım zaten hep böyle düzeltemedim. Kendi termal macunları kötü müdür ki? Bu adamın dediklerini yaptım voltage 1.131 ile 1.138 ve 1.144 arası gidip geliyor normal midir? 1.15 4.2 yaptım maksimum 5 voltaj oynuyor inişli çıkışlı. Genişletmek için tıkla... Şu an böyle hiçbir şey yapmazken önceden bir şey yapmadığım halde 65 oluyordu teşekkürler. Son düzenleme: 1 Şubat 2022
serkanyoruk92 dedi: Fan temizliği en son ne zaman yapıldı? Genişletmek için tıkla... 6 ay önce aldım zaten hep böyle düzeltemedim. 517066 dedi: Ben Ryzen 5 2400G ile stok fan kullanıyorum. 4K oynarken bile 65 derece. Termal macunu yenilemeniz iyi olur. (kasanın yan kapakları açık kullanıyorum). Eki Görüntüle 1290691 Genişletmek için tıkla... Kendi termal macunları kötü müdür ki? Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yardım alabilirsin. Ayrıca dedikleri gibi stok soğutucu yetersiz güzel bir soğutma alırsan bayağı fark eder. Genişletmek için tıkla... bu adamın dediklerini yaptım voltage 1.131 ile 1.138 ve 1.144 arası gidip geliyor normalmidir Karındeşen dedi: Stok fan ile normal. UV yapabilirsin. 1.25v 4.2GHz ile başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... 1.15 4.2 yaptım maksimum 5 voltaj oynuyor inişli çıkışlı. ilyaso3437 dedi: 6 ay önce aldım zaten hep böyle düzeltemedim. Kendi termal macunları kötü müdür ki? Bu adamın dediklerini yaptım voltage 1.131 ile 1.138 ve 1.144 arası gidip geliyor normal midir? 1.15 4.2 yaptım maksimum 5 voltaj oynuyor inişli çıkışlı. Genişletmek için tıkla... Şu an böyle hiçbir şey yapmazken önceden bir şey yapmadığım halde 65 oluyordu teşekkürler.