Ryzen 5 3600 CS:GO'da 64 derece

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcim Ryzen 5 3600 stok fan ve stok değerlerde kullanıyorum. CS:GO'da 60-64 arası sabit derece. Sizce normal mi? Bana CS:GO gibi bir oyun için fazla geldi.

Fazlamı ? Yaz aylarındayız ideal sıcaklıklar yükselmişken bence böyle bir değer öpüp başımıza koyulacak cinsten.

Not:Laptop kullanıcısıyım benim için muazzam bir değer .

CS:GO işlemciye yük bindiren bir oyun diye biliyorum olmasa bile bir işlemci için 60 dereceler normaldir zaten stok fan varmış. Eğer çok kafanıza takılıyorsa daha güçlü oyunlarda test edebilirsiniz

Sıcaklıkların boşta da yüksekse, Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle yolundan "Gelişmiş güç ayarlarını değiştir" seçeneği altında işlemcinin maksimum ve minimum güç sınırlarını değiştirmeyi deneyebilirsin. Ben "İşlemci güç yönetimi" altından en düşük ve en yüksek işlemci durumunu %99'a sabitleyerek daha düşük sıcaklıklara ulaşabildim, aynı işlemci ile.

70-75 derecelere şükreden insanlar var hocam arkadaşların dediği gibi CS:GO işlemci tabanlı bir oyun o işlemcide birazcık ısınan bir işlemci olduğunu varsayarsak sıkıntılı sıcaklık değerleri 77-80 arası diyebiliriz.

Ben masaüstünde 60 derece CS:GO'da 64 derece alıyordum. Masaüstü sıcaklığından dolayı CPB'yi kapattım CS:GO'da 50'ye sabitlendi adeta. İsterseniz öyle yapabilirsiniz. Fakat ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

CS:GO işlemciye yük bindiren bir oyun diye biliyorum olmasa bile bir işlemci için 60 dereceler normaldir zaten stok fan varmış. Eğer çok kafanıza takılıyorsa daha güçlü oyunlarda test edebilirsiniz
Benim 1600 AF ile GPU kullanımı %99 oluyor CS'de. İşin garip tarafı CPU kullanımı %30 bile olmazken CS'de sıcaklık 55-60 derece, ama sürekli %99 çalışan GPU sabit 55 derece.

Benim 1600 AF ile GPU kullanımı %99 oluyor CS'de. İşin garip tarafı CPU kullanımı %30 bile olmazken CS'de sıcaklık 55-60 derece, ama sürekli %99 çalışan GPU sabit 55 derece.
Evet hocam ben de ona anlam veremedim. Benim ikiside tam yükte çalışmıyor ama sıkıntı orada değil sıkıntı ikisininde sabit 50 derece olması. Dedim acaba Afterburner'de mi sıkıntı var. AIDA64'den falan baktım onda da değişim yok. Garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…