Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 Yakınımda bu PC var 16 GB RAM B450 anakart M.2 SSD (kapasitesini bilmiyorum) var bu sistem kaç TL arası olur yaklaşık?
Yakınımda bu PC var 16 GB RAM B450 anakart M.2 SSD (kapasitesini bilmiyorum) var bu sistem kaç TL arası olur yaklaşık?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.598 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #2 SSD kapasitesi önemli biraz. Tahmini olarak 6.5k ederi vardır. SSD kapasitesi şu anda belirleyici etken.
SSD kapasitesi önemli biraz. Tahmini olarak 6.5k ederi vardır. SSD kapasitesi şu anda belirleyici etken.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 19 Ağustos 2022 #3 SSD kapasitesini nasıl bilmiyorsunuz merak ettim doğrusu masaüstünüz içinde "Bilgisayarım" veya dosya yöneticisi illa vardır açıp bakabilirsiniz. 1050 Ti çok bir para etmemekle beraber kalan donanımlar işe yarar denebilir 6K civarı bir fiyat verirler çok da abartı bir fiyat yazmayın.
SSD kapasitesini nasıl bilmiyorsunuz merak ettim doğrusu masaüstünüz içinde "Bilgisayarım" veya dosya yöneticisi illa vardır açıp bakabilirsiniz. 1050 Ti çok bir para etmemekle beraber kalan donanımlar işe yarar denebilir 6K civarı bir fiyat verirler çok da abartı bir fiyat yazmayın.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #4 Şükrü Ali Ögel dedi: SSD kapasitesini nasıl bilmiyorsunuz merak ettim doğrusu masaüstünüz içinde "Bilgisayarım" veya dosya yöneticisi illa vardır açıp bakabilirsiniz. 1050 Ti çok bir para etmemekle beraber kalan donanımlar işe yarar denebilir 6K civarı bir fiyat verirler çok da abartı bir fiyat yazmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam PC benim değil kuzenimde 30 yaşında adam evine en son 3 sene önce gitmiştim dediğim gibi. Ayrıca bana verme durumu olabilir ondan sordum.
Şükrü Ali Ögel dedi: SSD kapasitesini nasıl bilmiyorsunuz merak ettim doğrusu masaüstünüz içinde "Bilgisayarım" veya dosya yöneticisi illa vardır açıp bakabilirsiniz. 1050 Ti çok bir para etmemekle beraber kalan donanımlar işe yarar denebilir 6K civarı bir fiyat verirler çok da abartı bir fiyat yazmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam PC benim değil kuzenimde 30 yaşında adam evine en son 3 sene önce gitmiştim dediğim gibi. Ayrıca bana verme durumu olabilir ondan sordum.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 20 Ağustos 2022 #5 Parçaların markaları belli değil ama ortalama 6-6.5 arası eder.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 20 Ağustos 2022 #6 Chuck Norris dedi: Hocam PC benim değil kuzenimde 30 yaşında adam evine en son 3 sene önce gitmiştim dediğim gibi. Ayrıca bana verme durumu olabilir ondan sordum. Genişletmek için tıkla... O zaman kuzenin satmadan önce bütün özelliklerini öğrenip öyle satsın haksız değer kaybı veya fahiş fiyat koymamış olur.
Chuck Norris dedi: Hocam PC benim değil kuzenimde 30 yaşında adam evine en son 3 sene önce gitmiştim dediğim gibi. Ayrıca bana verme durumu olabilir ondan sordum. Genişletmek için tıkla... O zaman kuzenin satmadan önce bütün özelliklerini öğrenip öyle satsın haksız değer kaybı veya fahiş fiyat koymamış olur.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #7 Şükrü Ali Ögel dedi: O zaman kuzenin satmadan önce bütün özelliklerini öğrenip öyle satsın haksız değer kaybı veya fahiş fiyat koymamış olur. Genişletmek için tıkla... O biliyor zaten ben bilmiyorum.
Şükrü Ali Ögel dedi: O zaman kuzenin satmadan önce bütün özelliklerini öğrenip öyle satsın haksız değer kaybı veya fahiş fiyat koymamış olur. Genişletmek için tıkla... O biliyor zaten ben bilmiyorum.