Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #11 yusufcanyurt dedi: Arada çok fark olurmuki. Genişletmek için tıkla... Super değil hocam. Ben de şaşırmıştım bu fiyata bulduğuma. Ama ikinci el bakılabilir ekran kartı için. Sıfır 1650'ye o kadar vermek mantıklı değil.
yusufcanyurt dedi: Arada çok fark olurmuki. Genişletmek için tıkla... Super değil hocam. Ben de şaşırmıştım bu fiyata bulduğuma. Ama ikinci el bakılabilir ekran kartı için. Sıfır 1650'ye o kadar vermek mantıklı değil.
yusufcanyurt Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #12 Pluxy01 dedi: Super değil hocam. Ben de şaşırmıştım bu fiyata bulduğuma. Ama ikinci el bakılabilir ekran kartı için. Sıfır 1650'ye o kadar vermek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... 2.el almayı düşünmüyorum. Ve benim düşüncem pandemi yakın zamanda bitmez ve pandemi bitene kadar bu kart fiyatları da düzelmez.
Pluxy01 dedi: Super değil hocam. Ben de şaşırmıştım bu fiyata bulduğuma. Ama ikinci el bakılabilir ekran kartı için. Sıfır 1650'ye o kadar vermek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... 2.el almayı düşünmüyorum. Ve benim düşüncem pandemi yakın zamanda bitmez ve pandemi bitene kadar bu kart fiyatları da düzelmez.