TUF 1660 Super ggdr6 o kadar mı kötü kart hocamDüzeltme: Arkadaşınızdan aldığınızı gördüm sonradan.
Ekran kartını iade etmek gibi bir plan geldi aklıma birden
TUF modelleri genelde belalı oluyor ama 1660S TUF modeli hakkında pek bir şey hatırlamıyorum. RX 5600 XT bariz üstün ondan söylemiştimTUF 1660 Super ggdr6 o kadar mı kötü kart hocam
%20'ye yakın açıkçası yinede siz bilirsiniz, 1660S'te üzmez.i9 9900K ile 14 ekran kartının testleri
Arkadaşlar merhaba, bugün piyasadaki neredeyse tüm güncel ekran kartlarıyla bir Mega test yaptım. Test konfigürasyonu şu şekildeydi: Intel Core i9 9900K (3, 60GHz, 8C/16T) Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming Rev1.0 Super Talent Project X 4x8GB 3733MHz Corsair CS850M 80+ Gold Other World Computing...www.technopat.net
Burada ki test edilen 1660s’in gddr5 modeli olduğunu düşünüyorum hocam çünkü çoğu test videolarında gddr5 modeli kullanılıyor diye biliyorum%20'ye yakın açıkçası yinede siz bilirsiniz, 1660S'te üzmez.i9 9900K ile 14 ekran kartının testleri
Arkadaşlar merhaba, bugün piyasadaki neredeyse tüm güncel ekran kartlarıyla bir Mega test yaptım. Test konfigürasyonu şu şekildeydi: Intel Core i9 9900K (3, 60GHz, 8C/16T) Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming Rev1.0 Super Talent Project X 4x8GB 3733MHz Corsair CS850M 80+ Gold Other World Computing...www.technopat.net
GDDR6 model denmiş.Burada ki test edilen 1660s’in gddr5 modeli olduğunu düşünüyorum hocam çünkü çoğu test videolarında gddr5 modeli kullanılıyor diye biliyorum
Bu model gddr5 ve bakır ısı boruları kullanılmamış ve ısınma sorunu var deniliyor.Kartın EVO olmayan sürümlerinde ısınma sorunu varmış haberiniz olsun.
GDDR6 model denmiş.
Bu dediğinizi bende duydum TUF serisinin ilk çıkardığı modellerde bakır ısı borusu kullanılmamış ve gelen olumsuz tepkiler üzerine yeni çıkardıkları gddr6 modellere bakır ısı borusu koyarak bu sorunu bir nebze çözmüşler. Dediğim gibi alacağım sistem şu an hazır olarak arkadaşımda bekliyor ve parça değişimi yapmam şu an için imkansızAlabilirseniz eğer o TUF serisi almayın hocam yükte 87 dereceye kadar çıkıyormuş arkadaşım demişti. İmkan varsa daha iyi modellere bakabilirsiniz. 1000 serisinde TUF'larda sıcaklık sorunu var, 2000'de yok.
Ssd yi değiştiririm hocam problem değil ama toshiba’nın ne gibi bir problemi var?Hocam sizin iyiliğiniz için söylüyorum, Kingston veya Samsung ile değiştirin ssd'yi...
Hocam Toshiba ve Adata forumda özellikle önerilmiyor, hatta nadiren Kingston bile sorun çıkarabiliyor. Gigabyte'da bakabilirsiniz ama garanti olsun derseniz Samsung öneririm ben kendime B550 anakartlar çıktıktan sonra toplayacağım sistemde 250gb Samsung ssd'si kullanacağım. Ne gibi bir problemi var derseniz forumda konuları araştırmanız yeterli olacaktırSsd yi değiştiririm hocam problem değil ama toshiba’nın ne gibi bir problemi var?
Araştırdım hocam sağlık sorunu varmış ama dediğim gibi ben sistemi bir başkasından alacağım o yüzden içinde o ssd yide almak zorundayımHocam Toshiba ve Adata forumda özellikle önerilmiyor, hatta nadiren Kingston bile sorun çıkarabiliyor. Gigabyte'da bakabilirsiniz ama garanti olsun derseniz Samsung öneririm ben kendime B550 anakartlar çıktıktan sonra toplayacağım sistemde 250gb Samsung ssd'si kullanacağım. Ne gibi bir problemi var derseniz forumda konuları araştırmanız yeterli olacaktır. Hocam bunu fanatizm vs. gibi düşünmeyin sonuçta bir kere para veriyorsunuz başınızın ağrımasını istemezsiniz ha illaki alacağım derseniz bir şey diyemem...