M mirsad turan Femtopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #1 Ryzen 5 3600 GTX 1660 Ti 9K alınır mı?
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #2 sistemin tüm özelliklerini yazarmısınız
Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 1 4 Ekim 2022 #3 Technomancer18 dedi: Sistemin tüm özelliklerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem galiba.
Technomancer18 dedi: Sistemin tüm özelliklerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem galiba.
mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #4 yigithandeniz dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem galiba. Genişletmek için tıkla... Power Supply ve kasa pek iç açıcı gelmedi bana.
yigithandeniz dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem galiba. Genişletmek için tıkla... Power Supply ve kasa pek iç açıcı gelmedi bana.
Lufian Femtopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #5 yigithandeniz dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem galiba. Genişletmek için tıkla... GTX 2070 Ti'a zorla bence oyun oynayacaksan.
yigithandeniz dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistem galiba. Genişletmek için tıkla... GTX 2070 Ti'a zorla bence oyun oynayacaksan.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #6 Önce İtopya kampanyasısın ı karşılaştırın bir de kendiniz toplayın ne kadar bir indirim söz konusu daha ucuza imal ederseniz kara girerersiniz fiyata göre sistem gayet iyi. mami9998 dedi: Power Supply ve kasa pek iç açıcı gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... çok kötü bir psu sayılmaz orta standartta
Önce İtopya kampanyasısın ı karşılaştırın bir de kendiniz toplayın ne kadar bir indirim söz konusu daha ucuza imal ederseniz kara girerersiniz fiyata göre sistem gayet iyi. mami9998 dedi: Power Supply ve kasa pek iç açıcı gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... çok kötü bir psu sayılmaz orta standartta